Ghost Chili Drink!

Denna drink är en het upplevelse det kan jag lova. Gillar du hetta och smak ska du testa denna drink. Jag har använt mig av mörk rom som är lite sötare men det går bra även med ljus rom. Man måste använd en Ghost Chili, jag har använt Dorset Naga men du kan använda andra sorters Ghost Chili.

Här är receptet.

This entry was posted in Mina Recept. Bookmark the permalink.

One Response to Ghost Chili Drink!

  1. Johan Johansson says:

    Den här drinken är nåt av det godaste jag druckit i drinkväg.
    Det blev en så underbar hetta tillsammans med dom andra smakerna.
    Jag bara väntar på att mina frön ska växa till sig och ge god frukt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.