Ett av mina odlingsbord för chiliplantor!

I dag så fixade jag i ordning ett av mina odlingsbord. På bordet har jag 2 st plantbrickor för krukorna ska senare stå på kappilärmatta för jämnare bevattning. Det får rum 32 st 1,5 liters roskrukor på detta bord.

Plantorna som kommer att stå detta bord kommer att belysas med lysrör, här använder jag en armatur från LightWave “T5 8×54 W” med hela  33 200 lumen, färg 6500 kelvin.

Ett av mina planteringsbord ska i år få en annan belysning, Led belysning för växter där jag ska testa om det blir någon skillnad emot om man använder lysrörsbelysning. Det bordet ska jag göra i ordning om någon vecka då jag får på flera planteringsbrickor.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ett av mina odlingsbord för chiliplantor!

 1. Anni says:

  Hej, jag undrar var du fått tag på plasttrågen du har på bilden. och hur stora dom är.

  • Stig Häggkvist says:

   Hej Anni!
   Jag förmodar att du menar de större plant brickorna, de finns att köpa hos wexthuset.com det finns lite olika modeller och storlekar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.