Pluggplantorna från Sea Spring Farm i England växer och mår bra!

englandsplantorJag fick ju 8 st chiliplantor med posten från England för ca 10 dagar sedan och de har växt bra och nu ser de ut som på bilden. Jag väntar på en ny sändning av 4 olika sorters chiliplantor, jag hoppas de kommer nu i veckan.

 

 

Beställning av plantor sker på egen risk. Har man otur så blir postgången längre än det var tänkt och då kan plantorna bli liggandes i kylig miljö m.m och då är de inte vackra när de kommer i brevlådan,  ja man kan nog säga att de mer eller mindre är döda om man har otur. För det mesta så klarar plantorna leveransen till Sverige, jag har beställt flera gånger och det har inte varit några problem.

Så här står det på Sea Spring plants sida angående beställningar utanför England.

“Orders from other European countries are accepted, on the condition the customer takes full responsibility for problems with the delivery”

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

5 Responses to Pluggplantorna från Sea Spring Farm i England växer och mår bra!

 1. Mikael says:

  Jag beställde också plantor från Sea Spring Farm men fick desvärre mer än jag ville ha; det följde även med ett antal bladlöss, Det blev till att bespruta plantorna, först med såplösning och dagen efter med Natria Pyrsol. Jag får hoppas att jag blir av med ohyran, åtminstone för denna gången.

  • Stig Häggkvist says:

   Hej Mikael!
   Vilken otur! Nu när plantorna är små så är det lättare att bli av med lössen så gå på dem bara till de försvinner. Hoppas att de sedan växer bra, mina mår utmärkt.

 2. Simon says:

  Hej! Finns det några andra sidor som skickar plantor till sverige? Alltså inte frö
  Tack så mycket, bra blogg!

 3. Simon says:

  Tack så mycket för svaret. Misstänkte nästan det, det var ju synd…
  Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.