Nu är växthuset inflyttningsklart!

I dag så fixade jag till det sista i växthuset, byggde färdigt den långa bänken med två plan så att man kan ha plantor i två nivåer. Vatten är indraget och kranen är monterad. Två stolar och ett litet bord som kommer att få stå utanför växthuset soliga dagar! El ska dras in i nästa vecka och termostater ska monteras tillsammans med jordfelsbrytare och el uttag.

Har bara gott att säga om detta växthus “Avena” från hobbyväxthus.se Ett kraftigt stabilt växthus med en mycket bra moteringsanvisning. Det är inget man sätter upp på en dag men så brukar det vara med bra saker. I morgon så ska en del av mina chiliplantor få flytta in

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu är växthuset inflyttningsklart!

 1. Magnus Lännholm says:

  Hej

  Skulle behöva optimera mitt växthus för chilisar, så blev nyfiken på hur du gick tillväga för din bänk om du gjorde allt från scratch eller köpte något halvfärdigt samt vad kör du för mått?

  // M

  • Stig Häggkvist says:

   Hej! Om du menar den bänk som jag har på ena sidan i växthuset så är den gjord från början. Jag fixade en skiss åkte till min lokala smed och han fixade resten i fyrkantsjärn. Som hyllplan har jag skruvat dit tryckimprenerade trallbräder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.