Chile Habanero Fatalii Jigsaw ha madurado!

El nuevo Chile Fatalii Jigsaw de Finlandia ahora es maduro. Es realmente tan fuerte como dice Jukka en Fatalii.net? Voy a enviar uno de los frutos a Pierre para que podamos tener una opinión sobre fuerza y sabor. Algunos estadounidenses que probaron este Chile piensa que gustos terrible malo pero estoy de acuerdo que es muy caliente.

Ahora es tu oportunidad para obtener un rompecabezas de Fatalii fruta libre envió a su casa en el buzón de correo para probar cómo sabe y cómo es fuerte es.

Nota:
Sortearon un rompecabezas de Fatalii fruta ha sido completada y fue Joakim lindström, que consiguen una fruta en el buzón, Felicitaciones

Articulo publicado en Cultivo de Chile. Guarda el enlace permanente.

18 Respuestas a Chile Habanero Fatalii Jigsaw ha madurado!

 1. Micke dice:

  Vill gärna ha en för att spela in bästa chili ätar videon till min u tube kanal som kommer ut snart

 2. Regina dice:

  Jäkligt sugen att delta, men jag vågar fan inte ge mig på det där monstret, får ju ont bara av att titta på den :p

 3. Carl K dice:

  Meeh.. Jag som letade efter en paypal beställningslänk.. 😉

 4. Joakim lindström dice:

  Ser najs ut bra sugen på att prova en är det några krav? Typ måste man filma eller något? Kan givetvis ställa upp på sådant me såklart, hur går man tillväga för o få möjligheten att prova på en sådan stygging? ( du har min adress, men om det är struligt att hitta så säg till har ju beställt en chililight av dig me. Skolvägen 5)
  Mvh Jocke

 5. Tobias Berander dice:

  Det hade ju vart himla kul att få testa en jigsaw. Kan den verkligen vara så himla mycket värre än en Jolokia eller TS? 😉

 6. Ken klasson dice:

  Tänkte bjuda på en fin hemmalagad hamburgare på jobb nu när vi skall grilla på söndag natt 😉 och dressingen behöver lite sting

 7. Peter Söderberg dice:

  Jag skulle nog vara värd den då jag haft lite otur? med mina egna chilisar iårsent satta vilket medfört att jag inte ännu fått någon mogen 🙁 så en mogen stark skulle sitta fint. (första året jag odlar så nästa år börjar jag nog odlingen redan i januarisamt tror bara att jag skall satsa på tidiga sorter då.)

 8. Patrik Seeger dice:

  Skulle gärna vilja få en frukt med frö, för att se om den kan ge min Moruga spö! 😉

 9. Carl Wennberg dice:

  Skulle vilja ha den först och främst för att få smaka på den färskt för att se om den verklig är så stark som våra grannar hävder, sedan för att jag givetvis skulle ta tillvara på varenda frö i denna utomjordiska frukt för att odla på. Då detta är den sista sort för nästa års säsong som jag fortfarande inte har fått tag på.

 10. Absolut något jag vill testa. Det roliga är att den ser så elak ut!
  Gillat sidan.

 11. Gustaf Karsberger dice:

  Känner att jag måste anmäla mig för att smaka på detta monster! Vet redan hur ont det kommer att göra. Men är ändå nyfiken.

 12. Michael dice:

  Det skulle var kul att få testa en jigsaw. Efter som den starkaste jag har testst är naga jolokia som jag hade tur att köpa i en ica butik.

  • Johan dice:

   Va? var och när? Kilopris/priset?

   Som färsk frukt? Var det i Gotland? Jag skulle bli förvånad om ICA börja ta in Naga Jolokia runtom i SverigeEn av de bättre nyheter på länge! 🙂

 13. Claes Tranell dice:

  Missade att det skulle kommenteras. _Självklart_ vill man få chansen att testa Stickans Jigsaw!

 14. Kirsi Tervala dice:

  Hick vet inte om jag vågar testa…(ryser lite lätt) verkar vara en riktigScary Movie”.

 15. Göran Falemo dice:

  Jag vill också gärna ha en av frukterna att smaka. Annars vore det roligt om de som provat kan skriva något om just smaken, och då menar jag inte hur stark den är, utan arom, doft, etcetera och vad den passar till.

 16. Peter Magnusson dice:

  Klart man vill va med o tävla om denna!

 17. Annika dice:

  Jupp, jag vill testa! 🙂

Contesta

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Campos requeridos están marcados *

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprender cómo se procesaron los datos de comentario.