Ich verlost ein Mini Chililight einer Pflanze-Beleuchtung 30W mit position!

Mini ChiliLight eine neue Beleuchtung, d. h. ist für die Uppdrivning der kleinen Chiliplantor gemeint.
Diese Beleuchtung hat auch ein Ergebnis hängen fester Bestandteil im. Die Leuchte
kann auch in keiner Weise aufgehängt werden wenn die Pflanzen größer werden. Alles ist pulverbeschichtet
in eine weiße Hintergrundfarbe für gute Reflexion und Haltbarkeit.

Messung der Leuchte 400 x 250 x 110 mm. Die Standhöhe 500 mm.

Energiesparende Lampe 30W 4000 k

Der Ständer ist einfach zu montieren, da es nur 4 St-M6 Schraube
Es schließt sich die Position mit.

Herzlichen Glückwunsch! Susanna Gross es Sie war, der Mini-ChiliLight bekam

 

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Chili-Anbau. Fügen Sie den permalink zu Ihren Favoriten hinzu.

135 Antworten zu Ich verlost ein Mini Chililight einer Pflanze-Beleuchtung 30W mit position!

 1. Stefan G sagt:

  Chili habe noch nie gemocht werden., dachte, es war ein völlig unnötig Gewürz.
  Dann landete ich in einem Gespräch mit Anneli auf Facebook und sie schickte mir ein wenig provburk.
  Jetzt verdammt, Welche schönen Stachel wurde es am Bier und Essen….:-)

 2. Anders S sagt:

  Tävling med Stig vill man ju va med på. I min tvåa i Östersund har jag dåligt med ljus så lite extra ljus vore ett trevligt tillskott.

 3. mikael roupe sagt:

  Jag är förstagångsodlare, och har blivit biten rejält. Har följt dina filmer på YouTube, och har till o med kopierat din fiffiga idé med IKEA-skålen. Behöver dock en lampa till eftersom jag har planterat alldeles för mycket. 🙂

 4. Ylva Åberg sagt:

  Jag skulle så gärna vilja ge den belysningen till mitt barnbarn som fyller 10 år snart. Vi sådde några fröer i höstas men hans plantor står för mörkt nu. Jag vill att det växer bra så att hans intresse håller i sig.

 5. Linda Andersson sagt:

  Älskar att odla♥
  En ny möjlighet att odla ännu mer och fler underba växter ♥

 6. Pro-Erik g sagt:

  Klart man ska vara med! Kul med sådana tävlingar!

 7. Jeg er en ivrig chilifan som har drevet med chili i mange år nå. Dyrker både for plantene skyld, men også fordi jeg lager mye mat med chili. Har en egen matblogg og også tomatblogg (ligger linker inne på chilisiden min)
  Plantelys er alltid kjærkomment og det lyset du viser er jo kjempepraktisk som også har stativ. Jeg krysser fingrene for at jeg vinner 😀
  God helg.

 8. Annika sagt:

  Ska odla chili för första gången i år och ser fram emot detta, det ska bli spännande! Mina småplantor är i stort behov av bättre belysning.

 9. Glemte å legge ved link til min chiliside http://chiliglede.blogspot.no/, beklager 😉

 10. Thomas Svensson sagt:

  Förmycket ljus till sina bebisar kan man inte få 🙂

 11. Fröna jag köpte av dig växer och frodas men kommer behöva mera belysning längre fram när de blir ännu större så ett tillskott av en lampa är nödvändigt 🙂

 12. Sussi Hägg sagt:

  Åh vad roligt med tävling
  Klart jag vill vinna denna…..varför ja för att det skulle vara kul eftersom jag måste så mina fröer lite senare pga en resa
  Skulle vara jättekul
  M.v.h Sussi

 13. Robert sagt:

  Ich würde gerne diese Beleuchtung zu gewinnen, so habe ich ein solches Interesse in diesem, der es immer zuviel Pflanzen wird die Ergebnisse in Sitze mit guten Lichtquellen. Ich habe Platz in meinem Wohnzimmer, aber nicht die Sonnenseite, wo würde diese glatte Beleuchtung den Trick tun.! = D

 14. Susanna Gross sagt:

  Ich möchte sagen, dass dieses Jahr bereits gegeben hat, mich so sehr unglücklich, dass ich verdiene es, etwas Glück haben…
  Wäre genial, die Lampe zu gewinnen, denn mein Samen bereits begonnen haben, sprießen und ich Beleuchtung vermisse. Da benutzerdefinierte ist gemacht durch ein pro und wirklich nett aussehende Schaden nicht nur!

 15. Pro Ericson sagt:

  Eines dieser Chililight würde gut passen in meinem Wohnzimmer wo ich dachte, meine Chiliplantor zu setzen.

 16. Gunnar Thor sagt:

  Würde perfekt zu meiner kleinen Keimlinge passen.. Eine perfekte Ergänzung zu den Stig große Leuchte.

 17. Thomas Björkås sagt:

  Ja! Bürgerinnen und Bürger!
  Wenn Sie leben, als ich, Skellefteå in Västerbotten und die Kälte ist wütender bei Chili weit in den Monat Mai. Dunkelheit auf dem Schnee gibt Vemodet Ernährung. Wir haben keine Möbel Holz Bauernhof ohne sitzen auf Tritte ganzjährig. Über... Ich sage nur wenn.. Ich lenke den Gewinnschein an der Verlosung, erhalten Sie nicht nur meine Chiliplantor, unser Gefühl, sondern auch ein Züchter, dessen Chilioskuld jetzt im Januar war.. Nur Einrichtungen mit anderen Worten..

 18. Miro sagt:

  Dies wird natürlich nicht besser sein mich zeitlich. Ich habe eine Menge chili, aber vergessen völlig, Lichter zu beheben. Håller tummarna för att jag kan vinna denna så grabben och jag kan ge våra kommande chiliplantor bättre ljus än de i fönstret. 😉

  Haben Sie einen schönen!

  /M

 19. Maria K sagt:

  Jag vill så gärna ha en sån som komplement i köket för att driva upp plantor ( det är så varmt o bra i köket) och min sambo är trött på min tillfälliga lösning med en lågenergi lampa hängandes med en gammal lampskärm i gardinstångenMed en belysning på stativ så skulle det hela lösas både snyggt o praktiskt 🙂 Då har jag fler platser som passar bättre. Under övriga året när jag inte sår chiliplantor tänker jag att denna kunde va perfekt för att odla egna kryddväxter.

 20. Rickard Pettersson sagt:

  Fräck ny lampa! Den skulle passa perfekt hemma hos mig! Damen har gnällt på defulalamporna Och den nyfödde har redan stulit mitt chilirum! :@

  Vad kommer dessa kosta sen?

 21. Peter Persson sagt:

  Då mitt intresse för chilli enbart höll sig till matlagning innan jag hittade Stigs sida, nu vill jag både äta och odla, tack för all inspiration.

 22. Andrew Eaton sagt:

  Vore stort att ha något hemma från min GUD 🙂

 23. Katarina Farago sagt:

  Har sått ganska många frö som har kommit upp men ser lite taniga ut pga att jag ej har extra ljus, dom står nämligen i fönsterbrädan 🙁 så lite ljus hade ju inte skadat !

 24. Gösta Nilsson sagt:

  Både jag och mina chiliplantor
  behöver mycket ljus nu under detta mörker så det vore trevligt att vinna belysningen.

 25. Sven Börjesson sagt:

  Nu ska de ner i jorden. I år kan jag inte misslyckas, oder? Saknar jag något?
  Jo, en schysst belysning kanske skulle göra susen

 26. Lennart Brännström sagt:

  Det hade varit häftigt med en riktig belysning !

 27. Michael sagt:

  Det är fötsta gången jag odlar chili iår och jag tog nog verkligen vatten över mitt huvud med att odla för mycket så lite extra ljus skull nog inte skada.

 28. Jakob Nilsson sagt:

  Well.. Det hade ju varit fint att ha lite belysning nu när man ska börja odla chili, det ska bli kul att testa. Men man är ju ganska fattig student på 17 år så har inte råd med någon klok belysning så det hade ju varit kul att vinna en.

 29. Billy Axelsson sagt:

  Pryltokig som jag är medför naturligtvis att jag suktar efter en snygg belysningsarmatur!

 30. Christine sagt:

  Jag vill vara med och tävla!

 31. MIA sagt:

  Får inte detta att funka, hoppas på tur nu till mina små
  Mia h

 32. Alexander Spång sagt:

  Jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna en sån här. Precis börjat odla i min lägenhet och tävlar mot min far som har 3st växthus fulla. Kanske detta skulle jämna ut oddsen lite??

 33. Michael Klein sagt:

  Kör med dinIKEA fruktskåls belysningsom iof funkar utmärkt men skulle nu vilja ta steget vidare med en riktigt snygg belysning

 34. Ann-Sofie j asplind sagt:

  Skulle så gärna vilja vinna denna belysning då jag sår och drar fram massa fröer o sticklingar.Hoppas att turen har vänt så det blir jag som vinner denna belysning som lyser upp både fröer och sticklingar och min vardag.

 35. Michael Hillbom sagt:

  Detta är mitt första år som jag odlar chili,, då jag inte har gröna fingrar så förväntar jag mig inte så mycket,, då alla mina fönsterblommor dör en efter en!! SUCK

 36. Denise M sagt:

  Jag vill JÄTTEGÄRNA vinna denna belysning, så jag får en rättvis start på chilisäsongen 😉

  Bor i Västerbottens inland, där solen inte ens går upp när chilin ska i jordenså bra belysning är nödvändigt. Det skulle verkligen underlätta vår (=mig och min sambos) ambition att bli helt självförsörjande på chili, som så förnämligt är satt som första gröda på självförsörjande-listan. Och det går åt en hel del chilisåser i det här hushållet, så det inget litet mål!!

 37. Ted sagt:

  Vore riktigt trevligt för svärmor om jag kan driva upp små chiliplantor i mitt eget hem istället… 😉

 38. Helena Degerstedt sagt:

  En lysande bra tävling! Perfekt till mina alldeles för många chili-plantor som redan trängs under den belysning jag kan erbjuda idag. Nu håller vi tummarna plantorna och jag! 🙂

 39. Johan Forsell ä sagt:

  Får aldrig tummen ur att fixa ihop belysning till mina få plantor. Så en lampa hade inte varit fel för att fler kan planteras och växa upp.

 40. Jag är enbart en hobbyodlare och all min utrustning är enbart budget vilket är det som min plånbok tillåter. Man blir väldigt avundsjuk på alla bilder på facebook på alla som har fina ramper och lådor och ser ju att det lönar sig alla gånger. Därav borde jag vinna denna fina ställning eftersom min fru inte tycker vi ska spendera våra pengar på dyr fin belysning.

 41. Ken klasson sagt:

  Perfekt till mina små chilibebisar 🙂

 42. Victor sagt:

  Mitt första år som chiliodlare och jag är redan beroende. Dröjer nog inte länge förrän tjejen säger att jag får välja antingen henne eller mina plantor. Just belysningen är en grej som hon blir otroligt förbannad över. När jag visade denna belysningen fick jag ett godkännande så vore perfekt i vår lilla lägenhet 🙂 Tack stig!

 43. Marie Landegård sagt:

  När capsicum annuum
  ska drivas i mörka rum
  blir de rangliga till tusen
  utan de viktiga extraljusen
  Ja, de gör verkligen susen!
  Haba, jalapeno och serrano
  liksom ancho poblano
  alla behöver de ha
  hjälp av Stigs Mini Chililight varje da
  så därför Ja tackjag vill gärna ha!

  • Marie Landegård sagt:

   Hoppla! Så går det om man har lite bråttom och inte korrläser…! Stigs ska det naturligtvis vara!! 🙂

 44. Jani Takalo sagt:

  Jag heter inte Jarmo men bor numera i samma land, Finland. Ett land känt för bastubad, knivslagsmål och inte kunna visa känslor. Vi skiter i skogen och torkar oss själva med björnar. Då all min tid går numera åt på att vara hård hinner jag inte bygga en själv. Vill därför vinna.

  Vielen Dank

 45. Jakob Åryd sagt:

  Väldigt nyfiken på dina egengjorda belysningsarmaturer. Har funderat på att göra nåt liknande själv. Just nu har jag bara Biltemas armaturer med 2×36 w. Stora klumpiga och inte alls lika snygga som dina. Skulle vara helt perfekt på platser i huset där jag inte kan placera mina chiliplantor idag.

 46. Åsa sagt:

  Kan behöva lite xtra ljus i detta mörka väder

 47. Susanne T sagt:

  Vore kanonkul att få testa din nya konstruktion till de minsta chilibebbarna 🙂

  Susanne

 48. Rasmus Johansson sagt:

  Har precis satt 14st olika frösorter i jord och tror att denna lampan skulle vara alldeles lagom stor för att dra upp dom till fina små plantor! 🙂

 49. Isabella sagt:

  Skulle passa perfekt i den lilla lägenhetsodlingen! Mina sticklingar behöver byta upp sig från sin 11w lampa :S

 50. Johan Svenningsson sagt:

  Skulle vilja vinna den åt min flickvän som har sått en massa chili!

 51. Susan sagt:

  För att få fina chilisar måste man ha bra belysning, har en låda på ruvning hoppas på fin fina plantor…. vilken dag som helst börjar dom titta upp, klart att dom skulle älska lite toppenfin belysning.

 52. Solefors sagt:

  Önskar att sommaren var här nu. Varför inte manipulera mina växter.

 53. Magnus eweman sagt:

  Har fått tillstånd av sambon att odla lite hemma, har en vettig plats men inte möjlighet för belysning. Min nuvarande plats är i ett fönster som drar kallt och med en hemmagjord belysning av papp, foile och en adventsstjärna.
  Att få tillgång till ordentligt ljus vore toppen

 54. Peter Svensson sagt:

  Sådde för många frön ( nybörjarmisstag) vilket jag har läst om :)) . Det har ju resulterat i att jag har fått skänka bort 8 st och har 13 kvar. Har inte plats med fler lysrörsarmaturer i större storlek. Det mest spännande med chiliodling är att driva upp från frö till liten planta och sedan kunna skänka dom små till vänner och bekanta o få dom intresserade .
  Därför skulle jag vilja vinna en mindre
  men effektiv belysning för att få plats
  med mitt projekt att få fler av mina
  vänner till denna fantastiskaJag kan
  odla chili jag med värld. /Peter

 55. Henrik Mörck sagt:

  Har äntligen efter 7 år snackande om att börja olda chilli! nu ska de allt odlas

 56. Britta Svensson sagt:

  Jag behöver verkligen mer ljus till mina plantor som inte alls lever upp till det utseende som många av er har. Just av dej Stig att som alltid överaska oss med utlottningar och diverse råd om chiliodling.

 57. roland pettersson sagt:

  Kul tävling och bra pris!
  Jag har nu en hel del chilisar av olika sorter som ser lite bleka ut och är mycket orolig för hur det skall gå för dem utan denna fina belysning. 🙂

 58. Fredrik Jersler sagt:

  Spaß!!!

  hmmJag behöver verkligen en barnvakt! 🙂

 59. Matilda Källsgård sagt:

  Hallo! Jag skulle vilja vinna en mini chililight för att det skulle verkligen sätta fart på min chiliodling. Dessutom sätta stil på den. Jag skulle odla den starkaste chilin jag får tag på och göra en övertygande het chilisås åt min sambo som inte tycker chilin jag har nu är stark nog!

 60. Joel sagt:

  Jag vill vinna denna lampa för att ja verkligen är i behov av mera ljus till min odling!

 61. michael sagt:

  det vore roligt att vinna något nån gång, och en sån där snygg armatur skulle man ju inte tacka nej till, då skulle nog till och med sambon tycka det va okej att ha den framme så man slipper gömma den:)

 62. Viktor Wikström sagt:

  Ja varför inte? Alla med knaper ekonomi är väl egentligen av lika stort behov av denna lampa så någon unik anledning till varför just mina småttingar skulle behöva den mer än andra kan jag med gott samvete inte ge dig då chilisarna älskar ljus =)

  Kul med utlottningen i vart fall som helst och tack för allt jobb du lägger ner för oss i Chiliklubben! =)

  Mvh Viktor + 56 nysådda små liv =)

 63. För mig i lägenhet och ont om fönster med sol vore detta en dröm.
  Hade köpt om inte ekonomin varit för dålig för det.

  Mina BOC skulle vilja njuta av den här lampan !

 64. Lars Edvinsson sagt:

  Får ej odla chilli i lägenheten pga av min dotter och en arg sambo så får hålla mig till förådet. så hade varit fint med en bra lampa som lyser upp min tillvarå i min lilla vrå!

 65. Lisa Thunström sagt:

  Vill vinna en att ge till min pojkvän. Jag har jättebra fönster att odla chili i, men det är redan fullt av andraårschilisar. För att vi ska kunna odla hos honom också skulle vi behöva en lampa!

 66. Maria Lauer sagt:

  Häromdagen var det julafton och jag fick mitt paket från Chiliklubben. Gissa vad jag behöver!

 67. Ewa Rikander sagt:

  Mina plantor behöver LJUS

 68. Elin Richardsdotter sagt:

  Det började med en redcherry planta, sen har det eskalerat i flera sorter. har dåligt med plats och svårt att få till en bra belysning.
  Dina lampor är ju suveräna och du är grym på chili.
  Jag skulle bli världens lyckligaste med din lampa!
  Mvh Elin

 69. Sören sagt:

  Lite ljus till nyinköpta frön skadar aldrig. Speciellt inte nu under vintern.

 70. Andreas Eriksson sagt:

  Den skulle jag vilja ha för att använda på jobbet 🙂 Behöver mer utrymme att odla på.

 71. Regina Säveholm O. sagt:

  Den där skulle passa perfekt ovanpå min nya odlingshylla där den skulle få ge ljus tillmina småttingar som är mitt i att planteras om :p

 72. Samuel Gidlund sagt:

  Har precis börjat odla chili. Börjar i liten skala så denna passar perfekt.

 73. Magnus P sagt:

  Lite ljus i vintermörkret vore bra

 74. Ann-Lis Hermansson sagt:

  Denna skulle jag gärna vilja vinna för den skulle passa så bra på bänken i sovrummet, där kan man se de små hela tiden. 🙂

 75. Fredrik Gihl sagt:

  Normalt är det min sambo som odlar chili, men i år ska jag visa henne att även killar kan odla chili. Men då behöver jag en lampa för dom små plantorna.

 76. Markus sagt:

  En snygg och funktionell lampa till chiliplantorna behövs alltid.

 77. Niclas sagt:

  För att kunna dra upp mina Chiliplantor på en bättre plats i lägenheten utan att grannarna ska ringa polisen i tron om att det är något illegalt som lyser upp fönstret.

 78. Svanhild Rörset sagt:

  Hade ju varit kul att testa vad ni proffs använder på era chilisar, så den får gärna komma hem till mig:-)

 79. Christian sagt:

  Nu är det odlings dag och det skulle vara perfekt att ha en växtbelysning som är special gjord till mina nyinköpta chili. Kommer bli ett spännande vår med roliga färger och starka smaker
  grymt bra utlottning.

  Christian

 80. Lena sagt:

  Mina chilisar får för lite ljus i fönstret & växer dåligt..
  Så hoppas, hoppas jag vinner!

 81. Kathrin Ahl sagt:

  Har letat med ljus och lykta efter en bra belysning och så hittar jag den här för utlottning :). Klart att jag inte vill missa chansen att bli en lycklig ägare till denna. Min plantor hade blivit väldigt glada om de får sola sig i den. Håller tummarna till den 7:e !

 82. Ulrika Denny sagt:

  Det är ljus som fattas.

 83. Karin Wahlin sagt:

  Å, den vill jag vinna så jag kan så nu direkt! Har ingen belysning ännu .
  Jätteroligt med en tävling.

 84. Micke sagt:

  Skulle vilja vinna bara för att jag aldrig vinner något men först o främst för att en chili lampa från Sveriges bästa chiliodlare måste man bara äga

 85. Eva Lena Häll sagt:

  Kul..visst vill ja va på lotteri med håller tummar o tår 😉

 86. Emil Ölar sagt:

  Jag har försökt odlat i 2 år men lyckas väldigt illa, fick högst 10 frukter på ca 83 Pflanzen(i år), såde nog för sent. försöker nu över vintra en som fått belysning i bad rummet, nå led lampa från ebay.
  so plese mr häggkvist! pimp my chiliplants 😛

 87. Erik Bladström sagt:

  Har precis börjat odla chili men har inget optimalt ställe att ha det och inget ljus. Den här skulle bli perfekt för mig så nu kan man bara hoppas då jag gillar min nya hobby!

 88. Pelle Richardsson sagt:

  Ja men gärna, önskar mig ljus

 89. Johannes Nordenhaag sagt:

  Letar efter en liten , behändig lamp annordning som ser trevlig ut då den jag byggt själv inte var godkänd att stå synligt i vardagsrummetSambon uppskattar dina annordningar mer en mina

 90. Carl sagt:

  Har precis börjat försöka odla chili! Är i stort behov av en bra belysning. Jag håller tummarna!

 91. Som vanligt när jag odlar chili så går jag på så hårt att ja inte har plats för mina plantor på balkongen, därför behöver jag mer extrabelysning så ja kan gömma undan några i garderoben, du vill väl inte att ja ska behöva ta livet av mina plantor!
  Alles Gute!

 92. Christhoper Karlsson sagt:

  Som Chiliodlare i lägenhet är jag alltid i behov av flera ljuskällor!

 93. Mattias sagt:

  Det hade blivit min första, eftersom jag inte äger någon växtlampa. Det vore intressant att odla mina första chilis dels med tips, men också med en lampa från dig.

 94. Lena Pabitra K C sagt:

  Etersom jag studerar hur man kan odla chili på bästa sätt på liten yta, skulle denna mini chililight vara perfekt. Har odlat förut på både friland och i växthus men har nu flyttat till en liten lägenhet med minimal balkong så jag är helt enkelt tvungen att anpassa mig. Men det är svårt att dra ned från nästan 100 sorter till kanske 10Hoppas på tur!

 95. Per-Åke Norin sagt:

  Jag är ny på detta och har ingen bra belysning.. Unde denna skulle nog mina chilisar trivas bättre..

 96. Ja då vi bor i norden och solen inte räcker till så vet vi ju alla att egenskapande små solar kan göra underverk.

 97. Peter Erichsen sagt:

  Jag vill vinna för att jag behöver den 🙂

 98. Lenore Hiort af Ornäs sagt:

  Vilken trevlig utlottning 🙂 Har alltid odlat i olika omfattning, tom när jag inte hade balkong odlade bl a tomater som jag gick och handpollinerade. När det kommer till chili har jag bara planterat ett par eller även bara köpt en färdig planta som sedan slängts efter varje säsongChiliklubben har öppnat en helt ny värd. 9 sorters fröer blev det, skulle vara kul att ge dem den bästa förutsättningen med din belysning, håller tummar och rötter 😀

 99. Die sagt:

  Skulle behöva komma igång med mina chillisar nu, men har inte börjat pga tidsbrist. En Ny lampa skulle höja motivationen!

  Mit freundlichen Grüßen, Daniel

 100. Lill Karlsson sagt:

  Jag började odla chili för över 25 år sedan. Jag har uppptäct att man behöver komma igång med odlingen så tidigt som möjligt. Därför skulle en minilight sitta fint hemma hos mig. Trots att jag numera bor i en liten lägenhet med minimala odlingsmöjligheter vill jag inte sluta odla chili.

 101. Elis röndahl sagt:

  Hei Stig!
  Jag vill ha denna lampa efertsom den bröts ing jag har idag inte är lika estetisk som deb jag har. Jag skulle då kunna flytta ut mina små plantor ut i vardagsrummet och kunna titta på dom hela kvällarna 🙂

 102. anders linander sagt:

  Skulle vara hemskt trevligt att ge plantorna en extra boost 🙂

 103. Lotte-W sagt:

  Den skulle bli fin i köket! Just nu driver jag upp mina första trevade plantor i min ÄGGKLÄCKNINGSMASKIN! Ja du läste rätt! Man tager vad man haver sa Kajsa Varg och jag instämmer!

 104. Mattias sagt:

  Med endast ett fönster mot söder vore det bra med lite extra ljus till chilisarna.

 105. Kjell Hansen sagt:

  oj vad fin.
  Denna skulle sitta fint i köksfönstret.

 106. Bär P sagt:

  Har aldrig odlat Chili inne tidigare.
  Skaffade en lampa för övervintring i år och skulle behöva en odlings lampa för att kunna dra igång frösådden tidigare.

  Bär

 107. Jan-Kvarnström sagt:

  Trevligg armatur, har just planterat för första gång chili och den skulle tom få den bättre hälft att acceptera min nya hobby i vårt nya hus ☺

 108. Patrik Lagerstedt sagt:

  Jag brukar alltid ha ett par chiliplantor i växthuset. Men i år har jag och min son försått oss fullständigt. Vi har snart chiliplantor överallt i huset och den befintliga belysningen räcker snart inte till.

 109. Åsa sagt:

  Jag vill vinna! Odlar chilli och vill bli storodlare. Älskar att odla och vill lära mig mer. Blir därför följare av din blogg från och med nu. Tur att jag hittade den. Åsa

 110. krille sagt:

  Din mini chililight ser riktigt bra ut !!! Är i stort behov av mer belysning, så jag hoppas verkligen jag vinner denna utlottningen.

 111. K-G. Börje sagt:

  Svårt att hitta en unik anledning till att vinna något alls,
  så det enda svar jag kan komma på såhär är att det skulle vara så att om jag van denna tävling är det det första och enda bra som hänt på 26 år.. 🙂

 112. Gunilla sagt:

  OJ oj så många som hunnit svara. Jag som är förstagångsodlare har väl inte en chans, men denna lampa som jag kan ha i tvättstugan är väl det enda min man skulle acceptera. Han är inte förtjust i alla mina sådder i vardagsrummet så det blir nog svårt att driva upp ngr chilisar här! De växer ju nästan inte alls i brist på ljus fast de står i ett sydfönster.

 113. Andreas Gunnarsson sagt:

  Long time fan som behöver mer belysning då jag bor i ett svart hål vad gäller naturligt ljus:)

 114. Jörgen Lindh sagt:

  Jag skulle kunna skicka bilder på mina övervintrade plantor, började med 7 men har 2 kvar varav den ena har lite svårt att ta sej men med lite mer ljus kan det nog bli 2 plantor som överlever vintern

 115. Jimmy Kållin sagt:

  Jag har aldrig odlat min egen chili. Gillar stark mat och intresset för chili blir större & större. Vore ett perfekt Starta-odla-chili kitt det där 🙂

 116. Thommie Nilsson sagt:

  Min pojk på 7 år har satt sina fröer här nu. Hade vart underbart att överaska han med denna i sitt rum.

 117. Johan Strand sagt:

  Som nybliven medlem i chiliklubben och med ett kuvert med fröer på posten känns det som att lite extra ljus i vintermörkret hade hjälpt mig en bit på vägen att lyckas med min odling.

 118. Anna sagt:

  Med tanke på att jag fyller 30nom ett par veckor hade jag blivit himla glad för en tidig födelsedagspresent 😉

 119. Jonas F sagt:

  Andra årets chiliprojekt, i år skall det drivas upp Jalapeno av flera sorter och några större De Arbol plantor. Med en lampa har jag möjlighet att driva upp fler sorter och dela med mig när det blir för många små.

 120. Alexander sagt:

  Chili frambringar smärta, ungefär lika mycket som Katla älskade bröderna Lejonhjärta.
  Samma hatkärlek har jag att odla i fönstret där jag sår, men inte där solen når.
  Med denna lampa kommer jag i köket briljera, när min chili i maten fått chockera.

 121. Yvonne Lundstedt sagt:

  Hallo!
  Vill gärna vara med och kanske vinna den här fina ljusställningen till mina chiliplantor. Och jag vill vinna den för att jag är ny här på sidan och kan behöva lite hjälp på traven 🙂

  Mvh Yvonne

 122. Niklas Gunnar Solstickan Malmberg sagt:

  Vinner jag inte så köper jag en när de är tillgängliga! 🙂
  Behöver inte säga mer än så, du har redan 500 kommentarer att läsa här, jag blir bara en i mängden. 😛

  /Solstickan

 123. Jan Skoog sagt:

  Hallo ! Är nybörjare på chiliodling, har redan plantor på väg upp men riktigt belysning hade gjort susen
  så den här vill jag verkligen vinna så kan jag kanske odla i större skala.

 124. Olle Nyström sagt:

  Hallo!
  Är en arm student boende i mörkaste Vänersborg, en så fin lampa skulle verkligen lysa upp min chiliodlarvardag! 🙂

 125. SONJA IVKOVIC sagt:

  Hallo!

  Jag är förstagångsodlare av chili och har redan blivit biten. Målet detta året är att odla 7 sorters chili som jag har köpt på nätet. Sa jag att jag aldrig odlat förr? 🙂 jag behöver hjälp och stöd när frågetecknen ramlar ner 🙂

 126. Lennart axelsson sagt:

  oj,va många tävlande.då blir det en till :),min motivering är att,just nu så använder jag ett 200 liters akvarium,som tar upp jättemycket plats,med din Mini Chililight så skulle jag spara mycket plats,och få en nöjdare sambo ;)…

 127. Niko sagt:

  Echte Zuchtperlen 4 chili plantor för första gången ute på min balkong förra sommaren och blev riktigt nöjd med skörden. Helt otrolig smak och lukt jämfört med det som finns i butik. I år tänkte jag utöka variation och odla direkt från frön och är ute efter just en sån chililampa som du visar upp.
  Tack för all info på din sida!

  Grüße, Niko

 128. Inga-Lill Gustafsson sagt:

  Odlade chili för första gången förra året och de var -HOT. Skulle vilja prova att odla en lite mildare variant detta år och då skulle det vara bra att kunna ha dem i en lite egen avdelning där det inte behöver vara sånaturligt ljustHar så mycket plantor i lägenheten då de skolats om att det är svårt med platsen (600-700 St). Tackar dessutom för en massa bra att läsa om just ljusrörsarmaturer vilket jag klurar på just nu.

 129. Ingrid sagt:

  Jag vill gärna vinna en chililampa för jag är i desperat behov av en. Nu har mina små chiliplantor börjat titta upp, och de har blivit långskrånkar direkt. Jag skulle också vilja lägga mig själv under den, för nu behöver både jag och mina chilis lite extra ljus.

 130. Jona Almgren sagt:

  Har odlat chili i många år. Har aldrig haft en bra och smidig belysning till mina sådder/plantor. Med Mini ChiliLight belysning får plantorna det välbehövliga ljus de behöver och fantastisk start efter de grott. Dessutom är den riktigt snygg.

 131. Arif sagt:

  Hallo!

  Fick mitt intresse för chili förra sommaren när jag köpte en planta , Apache. I år börjar jag från scratch och har odlat flera sorter , men belysningen är inte tillräcklig 🙁

 132. Lotta Gustafsson sagt:

  För att jag ÄLSKAR chili och skulle vilja ge dem bättre förutsättningar i deras start i livet. Har odlat mycket chili fram till stormen Simone totalförstörde mitt växthus. Men några ska jag nog få plats med ändå på något sätt.

 133. Ramona Källström sagt:

  Jag älskar att odla chili men det blir ofta inte så bra under startperioden som jag har tänkt mig. Det största problemet är att den enda ljusstation jag har är ganska stor och otympig. Den är svårplacerad så den hamnar oftast i källaren. Att odla utan extra l jus går inte hos oss.
  Din Mini Chililight skulle passa perfekt på många ställen hos mighelst i köket så vi kan följa utvecklingen på nära håll. Då är det även viktigt att ljusstationen är snyggt utformadoch det är Mini Chililight

 134. Åsa Hägg sagt:

  Den här vill jag vinna åt min kära man! Det skulle vara en fin överraskning eftersom han suttit flera kvällar och sökt den perfekta belysning åt sina chiliplantor!

Hinterlasse eine Antwort

Ihre e-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Pflichtfelder sind markiert *

Diese Seite benutzt Akismet, Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet wird.