Vill du bli fodervärd till en eller flera chiliplantor?

Nu måste jag ha hjälp då plantorna växer mig ur växthuset. Nu kan du få bli fodervärd åt en eller flera plantor. Du får ta hem plantan till dig och odla den vidare. Det ända jag begär är att jag får några mogna frukter från varje planta. En förutsättning är att du bor nära mig om du inte kan åka en bit.

Plantorna står i 4 liters krukor så de tar inte så stor plats. Många är där emot ganska höga 70 – 120 cm. varierande sorter både normal heta och en del mycket heta. Alla plantor blommar och många sätter frukter. du får med dig näringslösning som du blandar i vattnet varje gång du vattnar. Plantorna kräver vatten både morgon och kväll.

Är du intresserad så ge mig ett meddelande via kontaktsidan.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

5 Responses to Vill du bli fodervärd till en eller flera chiliplantor?

 1. Packe says:

  Hej jag såg att du sökte fodervärd. skulle kunna tänka mig vara det. Jag bor i linköping.

  Du kan ju ringa mig på 0739807294

  Mvh Patrick

 2. Anton says:

  Tja! Jag skulle även jag kunna tänka mig vara fodervärd men med ett par annuum redan hemma skulle det vara kul med superheta har tröttnat på svag chili… Jag vet dock inte vart du håller till men jag bor i Örebro. Hör gärna av dig till min mail.

 3. Anton says:

  Har du inte fått tag i någon fodervärd än så är även jag intresserad. Bor i Örebro så om det inte är allt för långt att åka så hör gärna av dig.

  • Stig Häggkvist says:

   Hej! Just nu lämnar jag inte ut några plantor då jag först måste bekämpa ohyran. Hör av dig om 14 dagar.

   • Anton says:

    Hej Stig! Nu har det gått straxt över 2 veckor så jag tänkte bara höra av mig igen angående ditt gamla behov av fodervärdar. Har allt gått bra med bekämpningen av den problematiska ohyran förresten?

    Mvh Anton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.