Mehrere hundert rote heiße Früchte!

Meine Pflanze Wettbewerb (Dorset Naga) haben jetzt produziert 570 rote Früchte. Ja wird etwas davon, wenn viele sind immer noch grün. Ich glaube nicht, dass es war so lange her, ich saß in den Topf auf 65 Liter groß wie die Anlage jetzt wurde in. Die Pflanze habe ich in meiner Hand im Bild, wenn ich in den Topf sitzen.

Meine eigene Platte aufgefallen mir auf 308 rote Früchte aus der letzten Saison werde bei weitem, so jetzt ich eine Tüte ziehen 40 gemischte Früchte, Hinweis: nur heiß sehr heiß Früchte…

Hätten Sie die Chance, diese Tasche der Früchte zu erhalten, musst du einfach drücken auf Facebook “Wie button” hier unten und schreibe einen Kommentar, warum genau Sie wollen heiße Früchte,.

Hinweis: Die Auslosung abgeschlossen wurde es war Kjell-Könige, die derjenige war, der die Früchte!

Viel Glück!

godispase
Diese Früchte können Ihr ist…

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Chili-Anbau. Fügen Sie den permalink zu Ihren Favoriten hinzu.

102 Antworten zu Mehrere hundert rote heiße Früchte!

 1. CLAS sagt:

  Dann konnte ich meine nach hinten dieses Jahr da hatte sie wirklich wunderbar mit einer Tasche und gemischt!

 2. Haralambos Amanatiadis sagt:

  Ich habe diese schlechte Ernte in diesem Jahr, die ich denke, dass ich bin Wert die Belohnungen. 🙂

 3. Pontus sagt:

  Denn das diesjährige Anbau am meisten psychischen nur s war, war das nicht besonders gut.. Nächstes Jahr ist die Zeit, mit der nach hinten zu starten und dies scheint wie eine perfekte Gelegenheit, etwas anderes auszuprobieren!

 4. Laila sagt:

  Jaaa! Ach, Was ich ein wenig verschiedenen Früchten gewinnen wollen! 🙂

 5. Andreas s sagt:

  Wäre toll, mit ein wenig Hitze im Herbst Dunkelheit

 6. Tim sagt:

  Ich will gewinnen, weil ich glaube braucht eine gute Einführung von einem Hobby-Profis gewann die richtige Art von Chili Früchten wie ich so dann weiter können. Meine Reise in diesem Jahr begonnen haben und Heeeelt auf Chili-Welt verkauft.

 7. Jan-Laura-Laine sagt:

  Jag vill gärna vinna färska chilifrukter för jag hade otur i år att fem av mina sju plantor vek hädan på ett eller annat sätt samt att de två jag har, har vuxit dåligt hela sommaren och inte gett någon frukt p g a för det första dålig start på året, väldigt begränsat med sol (ska börja odla inomhus med växtlampor istället). Tanken var ju att jag skulle göra min egen första chilisås i år, men så blev det alltså inte. Därför hoppas jag på att vinna några färska chilisar. 🙂

 8. Monali Albers sagt:

  Vill gärna vinna lite goda sorter 😉

 9. Ulf Wijk sagt:

  Jag älskar heta chilis och kan inte få tag på några som är bra i butikerna. Jag har försökt odla själv i år och fått jättefina gröna växter men knappt någon frukt alls.

 10. Ken-K sagt:

  Behöver lite starka då vi ska ha grabbkväll nästa helg och behöver sätta ner grabbarna på jorden lite 😉

 11. Tomas Odén sagt:

  Har aldrig smakat på den sorten trots att jag älskar chili och har odlat själv i två år. Funderar starkt på att dra upp en eller två till nästa år.

 12. Lena Pabitra K C sagt:

  Jag har haft en fruktansvärd otur med chilisarna i år och fått göra mig av med nästan alla plantor. Jag får kanske 5 Früchte, på de jag har kvar, Wenn ich Glück habe. Det skulle därför vara helt fantastiskt om jag vann, då får jag smaka lite chili i alla fall 🙂

 13. Steven sagt:

  Började odla för 2månader sen och tänkte gör en god het sås av dina frukter iom jag inte fått upp egna än

 14. Karin Rydén sagt:

  Jag vill ha heta frukter för jag tycker om känslan när kroppen vaknar och de sovande salivkörtlarna kommer igång.

 15. Anette K sagt:

  Saknar Dorset Naga i min samling och har tänkt odla den nästa säsong.

 16. Gunilla von Corswant sagt:

  Skulle vara roligt att prova fler starka frukter än dom vi redan har

 17. Michael sagt:

  för att du är bästa odlaren såklart.

 18. Johan Dirfors sagt:

  Min anledning till att vinna heta frukter är att jag inte har några heta frukter och skulle gärna vilja ha några heta frukter!

 19. Hollie sagt:

  Skojig tävling! Nu är det bara attt hålla tummarna!

 20. Erik Bladström sagt:

  Chili med hetta gör hela familjen glada och mätta 🙂

 21. niklas gille sagt:

  Håller tummarna tills dom blir lika röda som chilin!

 22. Jenny Pettersson sagt:

  För att jag tycker det är så vansinnigt roligt å se när min karl äta starka chilisar.kan behöva lite extra skratt i höst mörkret.

 23. Adam Lenert sagt:

  Gut!

  Jag skulle väldigt gärna ta del av denna påse då det väldigt sällan dyker upp en chans att prova så många olika sorter. Man är oftast begränsad gällande odlingsutrymme.Riktigt kul grej!!

 24. Billy Wiljén sagt:

  Många i min närhet har inte förstått glädjen med chili och odling. Därför tänker jag (om jag vinner) använda några av dessa frukter i min oemotståndliga chiligryta och bjuda dem allihopa för att vinna över dem!

 25. Jocke green sagt:

  Vore kul att få smaka ngt riktigt hett, det enda jag fått fram är milda stackare

 26. Ramona Källström sagt:

  Var lite besviken på mina egna skördar. Tror jag får börja tidigare nästa år. Det skulle vara toppen att vinna en påse och kunna frossa i heta chilisar och använda dem i köket.

 27. Mikael Haglert sagt:

  Jag kom inte igång med odlingen i år av olika anledningar, så att följa ditt odlande här har stillat den värsta abstinensen iaf! Tänka att få smaka nåt annat än ICA-chili i år ändå! 🙂

 28. Jeannette Gustafsson sagt:

  Jag har knappt fått några frukter i år och där det kunde ha blivit några så har plantorna överfallits av bladlöss och annan ohyra. Skulle bli överlycklig om jag vann

 29. Chris sagt:

  En väldigt enkel fråga 🙂

  Av alla timmar man spenderat dregglandes över dina fina plantor, tycker jag det är på tiden man även får sätta tänderna i frukten och känna smaken på riktigt 🙂

 30. Johanna Härd sagt:

  Nybörjarodlare som vill prova fler sorter efter att fått chiliblodad tand. Hat 30 plantor i varierande storlekar (den största lika hög som jag). Färgprakten och de olika formerna är fantastiska. Har beställt några för mig nya sorter men vill hemskans gärna prova ännu fler

 31. Dyveke Frimodt sagt:

  Just nu behöver jag mycket hetta i mitt liv!

 32. Michael sagt:

  Ich habe 30 st plantor och jag fick bara frukt på 4st av dom.

 33. Johan Hylen sagt:

  Skulle verkligen uppskatta att få prova dessa vackra heta frukter. Lyckades inte med mina Nagas och CR i år, så än så länge har jag bara provat Habaneros som starkast.

  /Johan

 34. Leo Sirkiä sagt:

  Jag vill gärna ha dessa tjusiga mogna chilin för minna hinner inte mogna innan vintern

 35. Camilla Eriksson sagt:

  Jag hoppas på att vinna då jag är fruktansvärt frusen av mig och behöver tillföra rejäl hetta i min kost.

 36. Carin Eriksson sagt:

  Jag är ny i gruppen och vill gärna prova olika sorter för att veta vilka starka jag ska satsa på kommande säsong 🙂

 37. Mattias E sagt:

  Intresset för chili har ökat markant bland de jag känner och fler och fler vill både äta och odla chili i allt större utsträckning! Mina egenodlade (som inte blev så många) börjar därför ta Slut, därför vore påsen med chili superb för att dom som vill äta och odla stark chili ska få just äta och odla stark chili!

 38. Angelica sagt:

  Jag är väldigt ny inom chilivärlden och känner en viss panik över allt jag hittills gått miste om. Mitt smakregister på chilis är väldigt begränsat, Icas sortiment och nu det senaste, starkt pulver och sås men aldrig färskt och starkt

 39. Johan sagt:

  Med dessa frukter skulle jag kunna bjuda in hela min bekantskapskrets på en het chili för förlänga sommaren.
  En plan jag haft hela året som gick i kras tillsammans med mina växthus som blåste omkull och krossade alla mina heta chilis.
  Och på det så är ju faktumet att kroppen dessvärre numera kräver starkare och starkare saker.
  Så för en het varm höst helt enkelt!

 40. Patrick Falk sagt:

  Hade varit en fantastisk present till mig då jag är nybörjare på detta. Det ger mig möjligheten att få prova olika chilis så jag kan komma på vad jag själv tycker om och dessutom ger det mig fröer att kunna odla egna chilis från.

 41. Svanhild Rörset sagt:

  Det vore ju en het gåva på min 50 års dag. Har inte riktigt vågat mig på dessa heta sorter ännu, men Dorset Naga som jag provat i år får mig ju på andra tankar. Värt att tästa ytterligare några sorter….

 42. John Tengvall sagt:

  Skulle jättegärna vilja testa dina starka frukter 🙂

 43. Jan-Anders Hansson sagt:

  Enkelt, för att äta så klart 😉

 44. Tony sagt:

  Jag ska ha en rejäl grillfest med chiliprovning + vänner o tequila!

 45. magnus rönnerup sagt:

  Missa helt säsongen i år. köpt på mig fröer till nästa säsong, men vad hjälper det nu. Köpte på citygross, men de smaka paprikaså illa att min 6 åriga son tyckte detsamma

 46. Kjell Kings sagt:

  Som novis i chiliodlarskrået vore det väldigt roligt att få prova en mängd olika frukter och se vad jag själv tycker smakar bra. Och finns det då en bättre chans än att få prova urproffsets egna plantor… (:-)).

 47. Peter Barås sagt:

  Jag tycker det vore väldigt spännande att dels få testa frukten men framförallt få möjlighet att odla själv en sån avkastande planta.

 48. Emil sagt:

  Då jag inte har odlat några superstarka i år och fått en sådär skörd skulle det vara kul med lite starkt och blandat 😉

 49. Camilla Öryd sagt:

  Första året som chili odlare. Har byggt 2 odlingslampor med din film som hjälp. Började med tre sorters chili. Nu vet jag att det funkar och vill nu odla fler:) Tycker bara att det skulle vara super roligt att vinna:)!

 50. Älskar chili, har misslyckats med alla årets odlingar, men har några såser tol. Skulle vara grymt o få testa dessa

 51. Linus sagt:

  Jag har för första gången någonsin satt ett gäng superheta chilis i min växthusgarderob. Tills de hunnit få frukt så vore det spännande att få testa the real deal, så att man hinner vänja sina smaklökar ordentligt =)

 52. Fredrik Alexandersson sagt:

  Jag skulle så gärna vilja smaka lite olika frukter då jag bara fått Jalapeno i år 🙂

 53. Joakim Boström sagt:

  Hallo, vore smaskens mina är mest gröna och små

 54. Michael Klein sagt:

  Dorset Naga är en favorit, men tyvärr blev skörden knaper då det nya växthuset inte stod klart förrän i juli.
  Hoppas på tur så tacosen är räddade i vinter.

 55. Martin Fabian sagt:

  Här är det bara ynkligt och grönt i växthuset, så lite hetta hade varit gôtt 🙂

 56. Christer sagt:

  Då jag är nybörjare med att odla chili, och då jag nyligen har sått min första så får jag nöja mig med Ica chili istället detta år 🙂
  Det hade varit godare dock med riktiga chilisar, och speciellt att få smaka några chili som jag aldrig provat tidigare.

 57. Kerstin Eriksson sagt:

  Då min lilla Dorset Naga just börjat blomma, tror jag inte det blir några frukter i år.
  Vore kul att få smaka.

 58. Kristoffer sagt:

  Tänk hur många frön man kan extrahera från 40 frukter och gro till nästa säsong 😀

 59. Jonas Karlsson sagt:

  Har inte odlat själv än måste börja med det snarast. De färska butikshabanero som jag får tag på nu är löjligt tama, så att få möjlighet att smaka något med riktig hetta lockar verkligen.

 60. Joel H sagt:

  Då jag väntar och väntar på att årets få frukter ska mogna så hade jag gärna fått ett tillskott!

 61. Tobias Stjernholm sagt:

  Hej skulle väldigt gärna vilja ha den påsen! ser väldigt gott ut! både jag och min pappa älskar superstarka chilis!

 62. Taru sagt:

  Jag har inte testat så många jätteheta sorter så det vore fantastiskt att få en gott&blandat påse att testa! 🙂

 63. Rebecca sagt:

  Det är starkt att äta.. Man får ont i magen.. Det gör ont i hela munnen.. Man vet inte vart man ska ta vägen för det är så starkt.. Men ändå vill man äta mera o flera..

 64. Elin Ericsson sagt:

  Yo! Eftersom det starkaste jag odlat (och smakat) är Habanero vore det en dröm att få testa lite superheta tillsammans med min bättre hälft, min blivande svåger och min älskade nyförlovade syster! 🙂

 65. Andreas Papazoglu sagt:

  Chili är min drog och får aldrig nog av de fina små rackarna! Använder de konstant i alla dess former, därför kan man inte få för mycket. Har aldrig heller smakat några av chilisorterna du lottar ut så det skulle vara underbart att få hem en påse. 🙂

 66. Robert B sagt:

  Sjukt nyfiken på de riktigt starka chilisorterna!
  Hoppas på tur

 67. Yvonne Jagersjö sagt:

  Håller på att planera för nästa års sådd och vet inte vad jag önskar.
  Men har aldrig hittat färsk chili så jag kan träna på hettan.
  Skulle vara väldigt spännande att få prova .

 68. Jan-Kvarnström sagt:

  Nångång har man väl tur i nån av dina trevliga utlottningar Stig

 69. kitt cheung sagt:

  Ska prova de heta frukterna och lägga upp videon. Tål inte så stark mat så det blir roliga reaktioner med massa mjölk. 🙂 hoppas att man vinner bara 😉

 70. Jonni sagt:

  Oj vad kul det hade varit med den påsen. Skulle pilla ur alla fröer o spara för att plantera dessa i januari o förhoppningsvis få en hel drös med snygga plantor till nästa sommar.

 71. Magnus sagt:

  För att jag är värsta mjukisen när det kommer till chili hetta och kommer som tack för frukten lägga upp en video för varje ny het frukt jag prövar ipaketet

 72. martin sagt:

  Skulle vara spännande att prova dim starka….eftersom mina brändes sönder i växthuset.

 73. Ronny Thorman sagt:

  Gick sådär med mina plantor i fönstret, utan belysning, så nu riskerar jag att bli utan syrad chili hela vintern… (Om jag inte kryper till korset och går till ICA då! =O ) Lysrör till kommande säsong hängdes upp i helgen. = D
  //Ronny

 74. Katarina Lohager sagt:

  Satte min första planta i mitt allra första växthus. Växthuset blåste sönder :-/ och hade min planta under bar himmel (massor med chili på)….
  Skulle aldrig gjort det….dagen efter var det tjyvar som hade rensat min fina planta…..fågeltjyvar….

  Så här står jag, på landet, utan en enda egenodlad chili.

  Detta skulle vara en dröm!

  /Chiliberoende

 75. LILO sagt:

  Drev upp ett trettiotal små fina plantor, bland annat från fröer jag köpt i din shop. Som vanligt utan annat än det ljus och den värme solen ger genom fönstren hemma.
  Planterade om dem i större krukor och såg fram emot en spännande chilisommar med nya sorter på min soligt soliga balkong.

  Då meddelar värden att takpannorna ska bytas och fasaden renoveras!
  Tjock plast för alla fönster och blått nät utanför byggställning och ingen luft i fem månader.

  Plantorna hittade som tur var nya hem, men jag har inte haft en endaste liten planta att gosa med 🙁

  Jag behöver piggas upp!

 76. Sebastian Forsling sagt:

  Nu när det börjar bli mörkare och gråare så vill man gärna ha nåhoy som hottar upp en!

  *hoppas*

 77. Andrew Eaton sagt:

  Jag behöver lite mer tryck i min sås 🙂

 78. Göran Westerlund sagt:

  Vintern i Lappland kan vara kall. Riktigt kall till och med. Då kan det vara bra att ha något som värmer 🙂

 79. Magnus Lycklund sagt:

  Hade passat fint till alla heta Asiatiska rätter

 80. Thomas sagt:

  Fick inte en enda het chili på mitt nybörjar år, alla smaka paprika. Vore kul med lite het frukt för att bygga vidare på ett fint intresse

 81. Gert sagt:

  Tar chansen att vara med om utlottningen och hoppas, som ny chilinörd har man provat att odla egna chilis men det föll inte ut som tänkt, av dom 13st som såddes blev det bara 3 men ännu ingen frukt. Skam den som ger sig får ta nya tag, men det skulle sitta fint med lite chilisar. 😀

  Gert.

 82. Stefan Willard sagt:

  Vore väldigt trevligt med lite riktigt heta frukter till mina högrevs hamburgare och chili grytor.

 83. Pia Sternheden sagt:

  Kommer värma bra i vinter i min chiligryta, hoppas förstås att de hamnar hos mig ngra chilisar.

 84. Ronny Fredriksson sagt:

  I’m a Capsaicin junkie and I need my fix!

 85. Claes sagt:

  De där frukterna skriker efter att bli fermenterade, kom till pappa!

 86. Erik kandell sagt:

  Hallo! För att jag aldrig vinner något och att det vore fint att göra en het chili gryta! Och jag fick inga klara frukter på mina plantor iår 🙁

 87. Camilla sagt:

  Första året som chiliodlare. Valet föll på en fröpåse cayenne long slim. Många plantor blev det, men variationen hade ju kunnat vara bättre. Nu är smaklökarna dessutom fördärvade nog att det krävs 3-4 chilis per portion mat, för att det ens ska kittlas lite på tungan. Jag är redo för nya utmaningar;)

 88. Dan Bruhn sagt:

  Hur ska det annars bli någon sås!?

 89. Marcus Östgren sagt:

  Hoppas på vinst 🙂

 90. David Rosèn sagt:

  Tja mitt första år och odla något och inte lyckats få fram något än men med alla dina värdefulla tips har jag fortfarande hopp om och få fram chilis i år.
  En godis påse med chilis skulle vara riktigt nice å ha snaska på under tiden jag försöker få fram egenodlat 🙂

 91. Janne Ulfvin sagt:

  Helt enkelt för att jag är en het kille som gillar het chili

 92. Jocke Dahlström sagt:

  Har inte fått nån frukt från mina starka så de skulle va kul o få testa nåt riktigt hett.

 93. Janne Ulfvin sagt:

  Helt enkelt för att jag är en het kille som gillar het chili

 94. Lars Bertilsson sagt:

  Har inte fått några mogna frukter än.
  Altanen var visst inte bästa stället. 🙂

 95. Mariatherese Bohman sagt:

  Nybörjare på chiliodling och mycket nyfiken. Både jag och min man älskar stark chili och matlagning 🙂

 96. Patrik Hedin sagt:

  De hade varit prima med lite frukt. Hinner nog inte få något på mina egna plantor 🙁

 97. Hanna Hermansen sagt:

  Alla mina semistarka växter visade sig vara paprikamilda tråkmånsarbehöver lite riv i grytan!

 98. Monica sagt:

  För att det är kul att testa nytt. Har ingen riktigt stark innan.

 99. Mikael Petersson sagt:

  Vill smaka av en mästare 😉

 100. Sven Bjerde sagt:

  Därför att den religiösa känsla av renhet som inträder 4 min och 27 sek efter att ha tuggat i sig en het chili är den mest upplysande andlighet en människa kan uppnå i det här livet.

Hinterlasse eine Antwort

Ihre e-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Pflichtfelder sind markiert *

Diese Seite benutzt Akismet, Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet wird.