Nu är alla frukter skördade från min “tävlingsplanta” Dorset naga!

i dag så passade jag på att skörda de sista frukterna från min tävlings planta. Det blev en hel del frukter även denna gång i blandade storlekar. jag kunde visserligen låtit de mindre vara kvar ett tag till men då jag snart ska stänga växthuset för denna säsong så var det lika bra att plocka dem redan nu.

Hur många frukter plockade jag i dag? Jo jag fick ihop hela 139 st. så totalt har denna planta uppdragen från frö i december 2012 givigt mig 60 + 108 + 139 = 307 st. röda heta chilifrukter.

Hur långt det räcker i själva tävlingen har jag ingen aning om men jag är mera än nöjd då jag i min vildaste fantasi inte kunde tänka mig att jag skulle komma upp i över 300 frukter.

Fröer har jag naturligtvis tagit från dessa frukter och bara från de största finaste frukt exemlaren så nästa år då jäklar ska jag ska jag försöka att slå mitt eget rekord.

Ps. Jag kommer meddela här på min sida vad jag kommer få för placering i tävlingen. Jag hoppas ni håller tummarna för mig och min planta. Tävlingen avslutas den 15 November 2013.

Questa voce è stata pubblicata in Chili odling. Aggiungi ai segnalibri il permalink.

6 Responses to Nu är alla frukter skördade från min “tävlingsplanta” Dorset naga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.