Oj då! En lucka på växthuset har blåst sönder…

Mitt Avena växthus från Hobbyväxthus.se har stått emot alla stormar och hårda vidbyar även med luckor öppna.

Att en lucka nu blåst sönder är nog mitt eget fel då jag inte inspekterat de automatiska öppnarna ofta nog. Anledningen till detta luckras var att en av de automatiska öppnarna gick sönder i sitt fäste.

Ingen fara på taket! Glaset eller rättare sagt den 10 mm tjocka kanalplasten som nära nog är okrossbar var hel och fin. jag beställde bara nya ram-delar till luckan och monterade ihop den, det tog 4 minuter.

Köpte även in 4 st nya automatiska öppnare med lite starkare fjädrar, byter på övriga 3 luckor när jag ändå håller på.

Vill du ha ett bra starkt växthus som står emot det mesta i vind, blåst så rekommenderar jag starkt ett Avena från Hobbyvaxthus.se utmärkt service och support även när saker går sönder…

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Oj då! En lucka på växthuset har blåst sönder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.