Nu är växthus säsongen snart igång!

I helgen var vädret perfekt för att rengöra alla krukor, spolar av dem ordentligt så de blir som nya. Jag har även passat på och trimmat in värmen i hobbyväxthuset för det är fortfarande för kalla nätter för att chiliplantorna ska trivas och växa. Minst 18 grader nattetid är en bra temperatur.

Nu väntar jag bara på att nyttodjuren små kvalster ska komma med posten. Dessa sätter jag ut i förebyggande syfte för att slippa ohyra så som trips mm. Det är dessa små rackare som jag sätter ut i krukorna, Tripsrovkvalster, Neoseiulus cucumeris och Jordlevande rovkvalster, Hypoaspis miles.

Du kan läsa mera om dessa små kryp här Lindesro

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu är växthus säsongen snart igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.