Odlings-kit med support

Här erbjuder jag dig ett chili odlings-kit med 4 st olika frö-paket med 10 olika sorter, mild, medium, hett/superhett eller ett mixat paket, du kan bara välja ett av dessa alternativ. Fröer köper jag in via mina kontakter i EU då det nu mera är mycket svårt att ta hem frö utanför EU. Det ingår även ett litet odlingsbrätte med Root It kuber för att gro fröerna i samt en specialnäring (granulat) som man löser upp i vatten för att sedan späda med ytterligare vatten innan man ger det till sina plantor.

Det som är en bonus är att alla som köper detta paket har fri support av mig under hela odlingsperioden från frö till fukt. Jag guidar dig även när det gäller växtbelysning för det är jag specialist på. Support besvaras via Messenger, e-mail och mobilsamtal.

Okey varför ska man redan nu bestämma om man vill vara med? Det är för att jag ska ha tid på mig att få hem alla odlingsbrätten och chili-frö, jag måste lägga beställningar tidigt för att få hem bra chili-frö till flera olika fina sorter.

Det finns bara ett begränsat antal odlings-kit.
Så länge det går att fylla i formulär nedan kan man visa sitt intresse för detta odlings-kit.

Alla paket skickas ut i början av november.

Paketet kostar 425:- och innehåller:

Frö 10 sorter a 5-8 frö per sort
Odlingsbrätte med 20 st Root It kuber
Min support hela odlingsperioden
Spårbar Frakt & Emballage

Ps. Väljer du mixat paket väljer du själv ut 10 sorter av de sorter som finns att välja på, sorterna presenteras i det e-mail du får tillbaka vid visat intresse

Är du intresserad så fyll i formuläret nedan så får du ett e-mail tillbaka och kan då bestämma dig om du vill köpa ett av dessa paket.

Lämna detta fält tomt

Comments are closed.