Chili odling 2012

I år kom jag igång ganska sent med min lilla odling så jag har köpt en del små plantor men några sorter har jag drivit upp från frö. Jag fick två sorters torkad chili av min dotter Emmy som hon köpte åt mig i Dubai, ska bli kul att se vad det blir av dessa frön som just nu bara är några cm höga, jag har ingen aning om vad det är för sorter.

Min odlingslista 2012

Fire, habanero-type, Bengle Naga, Dorset Naga, Habanero Datil, Habanero Cumari, Bella Forma, Aji Cristal, Hinkel Hatz Yellow, Purple Tiger, Cayenne gul och röd. Samt 2 st okända sorter.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.