Thai Bangkok Upright börjar att mogna!

Mina chili Thai Bangkok Upright (Capsicum frutescens) frukter börjar nu att andra fär till röd. Jag har 3 stora plantor, ca 120 cm höga med en stor rikligt förgrenad krona upptill men massor med frukter. Jag får nog flera hundra chilifrukter på varje planta. Denna chili har ganska små frukter ca. 4 – 6 cm långa och smala frukter som har en styrka av ca.10.000 – 30.000 SHU. Denna chili brukar jag frysa in som färsk samt torka en del för att sedan mala och göra ett chilipulver.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Thai Bangkok Upright börjar att mogna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.