För gror nya chilifrö inför säsongen 2013!

För gror nya chilifrö (nya för mig) för att dokumentera gro tiden vid olika temperaturer och för att få en uppfattning om när det är dax att sätta igång på riktigt i december/januari. Använder mig av min nya hemmabyggda “Gro station” och planterar fröerna i Sticklingskuber. Fröerna får samsas med sticklingarna i det lilla drivhuset där jag håller en jord värme på ca. 30 grader.

Statistik på gro-tider kommer att finnas här på sidan på de flesta heta/superheta sorterna som brukar vara besvärligast att gro.

Ps. Jag mäter även luftfuktighet. Jo jag är nog en “Chilinörd” eller vad tror  du?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

5 Responses to För gror nya chilifrö inför säsongen 2013!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.