Nu ska mina Bengle Naga få vila!

I dag så plockade jag de sista “Bengle Naga” så nu ska plantorna få vila. De har vuxit till sig bra trots vädret så dessa plantor ska jag övervintra då de ger mycket mera frukt år 2.

Nu är de planterad i en 15 liters kruka, till våren blir det 20 – 25 liter. Ju större kruka ju större blir plantan och ger då även flera frukter. Jag har aldrig låtit dessa plantor torka ut helt då de mår bästa av jämn bevattning och lite näring då och då. jag kommer att klippa ner den ca 20% redan nu och resten i vår.

Jag kommer även att ta sticklingar av dessa plantor då jag klipper ner den.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.