Nu är de sista “Fire” frukterna av plockade

Nu ar de sista “Fire” frukterna av plockade, det blev ett 60 tal. Nu ska plantorna klippas ner och få vila.


Man behöver inte klippa ner sina chiliplantorna nu utan det kan man göra i vår. Jag klipper dem redan nu för att de ska ta mindre plats. Jag klipper ner dem ca 20 – 30 % Jag klipper en litet bit över en förgrening, (nod) då brukar det komma nya skott i förgreningen när man startar upp plantorna igen. Till våren så tar jag och gör en större beskärning av en del av mina plantor innan de planteras om i ny jord och större kruka.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.