Habanero Congo trinidad och Bhut jolokia Strain II

Här är två sorter som jag odlar i år som ska bli intressant att följa, Habanero Congo trinidad och Bhut jolokia Strain II.

Habanero Congo trinidad

Kongo peppar är det lokala namnet för Habaneron peppar i Trinidad. Congo trinidad är en extra stor röd habanero betydligt större och mer stjälk rik än den genomsnittliga röda Habaneron. Plantorna producerar ett stort antal frukter som är omkring 5 centimeter långa och breda, med en intensiv hetta.  Mognar till rött efter ca. 80 – 90 dagar.

Bhut jolokia Strain II

Bhut jolokia Strain II är en förbättrad version av världen rekordhållaren 2011 i styrka!! Stam II = ljusgrön. Denna variant ska ge mycket högre avkastning än originalet medan alla andra parametrar, som hetta och smak har förblivit den samma.

Har du odlat någon av dessa sorter?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.