Carolina Reaper plantorna trivs och ska snart skolas om!

Mina Carolina Reaper AKA HP22B växer bra och är nu snart redo för en större kruka. Jag lät bara 5 fröer gro och alla kom upp. Ska bli mycket intressant att följa denna chili som Pepper Joe är säker på att kommer att överta tronen när det gäller världens hetaste chilipeppar.

Jag har lite fröer kvar av denna för de som vill odla denna chili.

De finns några fröer att köpa i “chili Frö” här på min sida. Inga billiga fröer 10 dollar för 10 st frö + frakt från USA så de jag har kvar vill jag ha 9:- st för. Det är 3 fröer st. i en påse för 27:- Finns de inte där så har någon annan  redan norpat dem!

Här kan du se en liten film när Pepper Joe berättar om Denna chili!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Carolina Reaper plantorna trivs och ska snart skolas om!

 1. jani says:

  Riktigt bra blogg! får man fråga var i Sverige du odlar? 🙂

  • Stig Häggkvist says:

   Hej Jani, kul att att du gillar min lilla sida!
   Jag odlar i växtzon 2 Östergötland – Motala. Men just nu så har jag min förodling i pannrummet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.