Flyttade de sista små chiliplantorna till min mor idag!

Ska man vara ifrån sina chiliplantor en längre tid så får man fixa chilivakt. Mina stora plantor får vara kvar i källaren då de inte behöver vattnas så ofta (har en chilivakt) men ca 35 mindre plantor som behöver vatten lite oftare för att överleva har jag flyttat till min mor som har gröna fingrar.

Då jag redan har ockuperat alla fönster hos min mor, det står chiliplantor överallt så fick jag ta med mig några av mina plantstationer med belysning och ställa de mindre plantorna under. Här kommer de nu att bli ompysslade och få växa några veckor tills jag kommer hem. Det ska bli intressant att se hur mycket de växter på 3 veckor.

Hur gör ni med era plantor om ni åker bort en längre tid?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.