Bengle Naga blev otroligt het i år!

Bengle Naga chilin blev otroligt het i år ja den är nog i klass med både Morugan och Jigsaw. Den planta som jag skördat dessa frukter i från är en stickling som jag tog från förra årets planta. Den är inte så jätte stor men har givit mig ett 40 tal mörkt röda enormt starka chilifrukter.

Bengle Naga är en Naga sort som jag från början köpt som plantor från Sea Spring Farm i England. Jag kommer att övervintra denna planta för den ger enormt fina och heta frukter som jag gör ett hett chilipulver av för att blanda med andra kryddor. Kommer även att användas färsk för att sätta lite fart på julglöggen, recept på chiliglögg kommer på min sida i december…

Se och hör vad Oskar tycker om denna chili!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.