Mina tävligsplantor till Dorset Naga Chilli Challenge 2014 växer och frodas!

Tävlingen som jag är med i går ut på att få så många frukter som möjligt på en Dorset Naga chiliplanta. Jag behandlar jag dem i år på mitt egna lite hemliga sätt. Det är ju tävling och då kan man ju inte berätta allt.

Lite kan man ju tala om så som att jag i år göder mina plantor med Bat Guano och Neem gödsel i år och att jag blandar min egen jord för att plantorna ska få opptimala förutsättningar. Ett av knepen är att få plantan att förgrena sig tidigt och då menar jag inte i toppen utan jag vill få fram många sidoskott och det har plantorna redan börat skuta ut så det ser lovande ut.

I år blir det även en större kruka 65 liter, ja den är stor men vill man ha stora plantor så måste man ge plantan utrymme att växa på

Jag hoppas kunna slå mitt rekord från förra året på 308 röda heta frukter.

Hur går det för er med tävlingsplantorna?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.