Jag lottar ut 10 frön till världens hetaste chilipeppar!

Även i år så driver jag upp några plantor av sorten Carolina Reaper. De frön jag använder kommer ifrån PuckerButt Pepper Company, USA. Då jag har en hel del frön (I bland är vissa leverantörer mycket generösa) så lottar jag ut 10 påsar med 10 frö i varje.

Mycket bra grobarhet, jag sådde 12 frö och alla kom upp. Jo du ser rätt de är sådda i så-jord jag hade inga Root Riot kuber kvar för tillfället så det fick bli så-jord. Plantorna har växt bra och och ska snart få en 10 liters kruka.

Vill du ha chansen att få 10 frön hem i din brevlåda så kommentera detta inlägg och klicka även på Facebook gilla knappen (like). Jag drar 10 st som får dessa frön slumpvis från alla e-postadresser. Du har tills den 17/2 på dig sedan är det stopp.

OBS: Denna utlottning är avslutad.

Lycka till!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

167 Responses to Jag lottar ut 10 frön till världens hetaste chilipeppar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.