Bhut Orange Copenhagen sätter frukt.

I år odlar jag Bhut Orange Copenhagen (BOC) för första gången. Plantan växer bra men långsamt. Den har en kruka på hela 90 liter och det tar ett tag för plantan att känna sig hemma i en så stor kruka.

Plantan sätter redan frukter och det är ganska tidigt på säsongen. Frukterna hänger i klasar så jag har varit tvungen att binda upp grenarna för att de inte ska brytas av.

Jag ger plantan flytande näring, sparsamt med Kväve (N) då mycket kväve visserligen ger mycket tillväxt men med bekostnad på blom och frukt. Jag använder flytande näring med namn Empathy Seaweed Grow Your Own (N:2,4 P:1,2 K:7.2) En kapsyl till 10 liter vatten varje gång jag vattnar. Du kan köpa denna näring här

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.