Jag lottar ut en het kryddblandnig!

kryddaNu har just du chansen att få testa min Mexican Seasoning.

Vill du vara med i utlottningen så kommentera detta inlägg och berätta
varför just du vill få denna heta krydda i en kryddkvarn som går att återanvända
när kryddan är slut.

Den jag tycker har bäst motivering kommer att få kryddan på posten. Din
kommentar syns ej innan jag godkänt den bara så du vet.

OBS: Utlottningen är avslutad det blev Eva som fick kryddan, Grattis!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

36 Responses to Jag lottar ut en het kryddblandnig!

 1. Eva knudsen says:

  Maken alltid utmanande med styrka?ändå länge har han fått svettningar men ej ännu dukat under!! Jag kämpar för att få han att flämta????

 2. patric blixt says:

  Efter första året som chili odlare som inte gick bra, alla mina starkare sorter har ej satt frukt ännu trots samma näring och behandling som dom svagare sorterna så hade det vart väldigt trevligt att få en ordentligt stark kryddblandning att ha till maten under vinter.

 3. . Har aldrig provat att göra kryddor själv trots att jag odlar både chili och varjehanda olika örter . Ett prov på hemgjort kanske skulle göra att man får tummen ur o börjar prova lite själv.

 4. Johan Berg says:

  jag brinner för chilins heta. Och i år är det en svalare än vanligt då jag fick allt mitt saboterat. Jag vill få upp glöden i min passion igen.

 5. Ken says:

  Älskar chili och har fått frukt på min första planta 🙂

 6. Anne-Lee says:

  De flesta chiliprodukter i handel har ingen rejäl styrka om man inte tar Da Bomb ground zero som bara är stark och sakna det där extra man är ute efter från chili..

 7. Linus says:

  Jag älskar chili och vill beställa kryddan dock har jag inte råd att köpa då jag har blivit kroniskt sjuk och knappt får ihop min vardag.

 8. Magnus says:

  Det skulle uppskattas här då min chili skörd i år inte blev så många alls så jag kunde inte göra eget pulver. Men jag hoppas på ett bättre år nästa år. Och då kunna fylla denna själv. Och jag skulle bli lycklig att för en gång skull vinna något 🙂

 9. Lars Augustsson says:

  Vore kul att få provsmaka på din kryddmix efter att ha sett hur du odlat fram plantorna. Brukar kika in i ditt växthus ibland på webben 🙂

 10. Mats says:

  I år händer det!
  Ska för första gången göra sås men har inte nog med frukter för kryddblandningar och salt.
  Hade mer än gärna testat din!

 11. Verner Nørby says:

  Jeg har jævnligt besøg af en ven, Henrik Olsen (Don O,) som bor det halve af året i Mexico. Han er en troldmand når det kommer til Mexicansk madlavning, og når han er på besøg eksperimenterer vi med klassiske Meksicanske retter. Det ville være en Stor fornøjelse at få lov til at prøve dit krydderi Stig 🙂

 12. Eva Karin says:

  Min pappa klagar alltid på att jag lagar för “klen” mat när det kommer till kryddor. Vilket inte är sant, jag älskar stark mat men han måste ha nått fel på smaklökarna då han kan krydda maten extra så en annan som sitter bredvid börjar gråta när man ser det. Hade varit kul att ge honom en krydda som han aldrig testat förut ?

 13. Mikael Svarre says:

  Efter all den kärlek och energi som du lagt ner på dina chilis hade det vart en ära att ha denna kryddan i hyllan hemma. Kryddblandningen hade gått varm i det kulinariska skapandet hos mig!?

 14. Pierre says:

  Eftersom jag vill nå nästa nivå både i odlandet och vid spisen så vore kryddblandningen det optimala !

 15. Rosi löfving says:

  Efter mitt första år som chiliodlare så har jag totalt fått 5 frukter på mina 6 plantor ? så det blev inte mycket att göra kryddor på direkt. Nästa år har jag planerat för över 30 olika sorter som jag ska odla upp själv och detta tack vare att jag gick med i din grupp hobbyodlare. Så därför skulle jag inte tacka nej till lite av din krydda. ?

 16. Jimmy says:

  Som förstagångsodlare så är det alltid roligt att smaka olika smaker, och kan man då få ngt som kan passa bra till höstens alla grytor så är det ju ett riktigt plus.

 17. Thomas Johansson says:

  Hej !
  Jag behöver kryddblandning till mina olika grytor
  Hamburgare
  Enshiladas
  Falaffel rullar
  Rubba in mitt kött med….. m.m.
  När jag läste om din heta kryddblandning så
  direkt började det vattnas i
  munnen på mig av nyfikenhet.
  Ett liv med chilisar i alla former är ett
  måste för att kunna njuta för fullt av
  livets bästa frukter .

 18. Anders Renström says:

  Hej!
  Behöver något hett att värma oss med under den kalla och mörka årstiden här uppe i norra delen av Sverige 🙂

 19. Jan Kvarnström says:

  Har ju länge försökt länga vantarna på en burk av just denna. Vore ju på tiden att jag fick smaka just din mexikanska blandning.
  Sen är ju min förkärlek till mexikansk mat anledning att jag började odla chili.
  Det började med egen Taco krydda sedan import av chili pulver för att slutligen hitta din hemsida och mitt
  intresse för chili odling födes.

 20. Ulrica Karlsson says:

  Åh, denna skulle jag vilja prova. Är ny bland alla chili-sorter, men lär mig succesivt. Mitt nya intresse har jag fått av min särbo, som har massor med chili-plantor.

 21. Eva says:

  Vore en ypperlig “het” present till mig själv på min födelsedag den 23:e ?

 22. Sami thoren atici says:

  För jag är nyfiken på chilli guruns mexblandning o känna läpparna dåmna o heta. Som får sveten att rinna o snuvan som kommer när man
  Har insett att det inte går att ångra sig o man är mexican med Stig

 23. Rickard Jungefeldt says:

  Vinner aldrig något 🙁 nu är det dags 😉

 24. Lotta Schröder says:

  Får inte ihop tillräckligt för att göra egen ?. Denna sommaren har inte varit nådig mot Skåne. Så jag håller en tumme och hoppas på tur.

 25. Lotte Wadström says:

  Bara för att jag är värd det! 🙂

 26. Sergej says:

  Då sommaren varit väldigt sval så sätter jag mitt hopp till att du kan dela med dig av lite hetta.

 27. Sus says:

  Det vore ett privilegium att få testa denna krydda och få veta om den är lika god som den ser ut!

 28. Ola Malmqvist says:

  Vore ju fantastiskt att få lite chilikryddor, då min egna skörd uteblev. 50 plantor dog pga bladlöss, dessutom lyckades jag förstöra frugans kök då jag förvandlade det till en kitchen gardening. Behöver verkligen boosta mig i höst med rejäla doser het chili. Nya tag nästa år??

 29. Marie says:

  Skulle så gärna vilja smaka en professionell blandning av olika sorter! Själv blandar jag i allt jag har tillgång till, så jag vill ha hjälp till någonting mera nyanserat. Det skulle också bli en hjälp att välja chilisorter för odling nästa säsong!
  Äällsskkaarr het chili ???

 30. Peter Graveleij says:

  Älskar chili, men tyvärr så misslyckades hela odlingen detta år. 2 hela frukter var allt jag fick fram, så det skull helt enkelt vara guld att vinna. Fast sån tur lär man väl inte ha. Lycka till ni andra 😉

 31. Sussie says:

  Jag förtjänar att få burken med kryddan som plåster på såren för att du har bidragit till mitt odlingsberoende. Om det inte hade varit för din passion, din hemsida, din Facebook-grupp, dina goda råd osv. så hade jag inte stått här idag med fröer till ett oändligt antal sorters chili, varenda millimeter av balkongen full med chiliplantor och en grinig sambo!!!
  Skämt och sido, tack för all inspiration och hoppas framtiden fortsätter bära frukt!

 32. Wivan says:

  Önskar lägga vantarna på kryddburken den heta,
  för att mina och vännernas smaklökar reta.
  Reser så gärna i tanken till Mexico-land,
  där fin-fin chili gör en till en riktig gourmand.

 33. Anna Christiansson says:

  Min sambo älskar chili och detta var första året vi planterade och allt gick åt pipan 🙁 var ungdomar som sparkade sönder allt 🙁 hoppas på att kunna ge honom denna kryddburk.

 34. Dick says:

  Som nybliven hobbyodlare saknar jag go härlig chilikrydda bara därför vill jag ha.

 35. Johanna wiberg says:

  Behöver ngt hett som kan få mina tråkiga bihålor att fungera igen! Med hetta kryddor och kärlek så blir jag glad!

 36. Olle says:

  Jag behöver en ordentlig kryddblandning för att läxa upp några av mina vänner som köper chilipulver(!). Visst blir det spicy med pulver, men det smakar inte chili. Hjälp mig visa dem den sanna vägen, oh, vise Stickan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.