Krydd & saltblandningar

Nu börjar många chilisorter att mogna. Det mesta av min skörd torkar jag och gör kryddor av. Nu finns mina chili kryddblandningar och kryddsalt att köpa för dig som är sugen.

Jag odlar all min chilipeppar och kryddväxter på ett naturligt sätt. Jag använder inga kemiska preparat.

kryddsalt

Ps. I mån av tillgång så finns även färsk chilifrukt i min lilla butik.

Du hittar chili kryddblandningarna och kryddsalt här

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

3 Responses to Krydd & saltblandningar

 1. Henke says:

  Hittar inte kryddorna på den sidan. Du kanske ska sälja dem via din blogg istället?

 2. Clara says:

  Hej Hej!

  Vill/orkar du slänga upp receptet på ditt chilisalt.? Finns många olika sätt. Vet bara inte riktigt vad som är det bästa sättet och vilket som blir godast. Har ett chilisalt som nu står i husbilen. Tokgott är d. Hade ju kunnat kika på den burken efter tillverkarens hemsida. Men som sagt husbilen är nu på vinterförvaring ett par mil härifrån. O jag min klant missa ta ur saltet. Tänkte jag gör m dig som ändå verkar kunna d mesta om chili. Tack på förhand

  Med vänlig hälsning
  Clara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.