Ahora comenzó la temporada de invernadero!

Este año empecé mi chiliplantor un poco más tarde de lo habitual. Entrenado mi macetero directo a grandes, 35 Para 50 litros. En caso de reconversión y plantar en una maceta grande, él generalmente toma algunas semanas antes de las plantas aumentará y crecer, beroende på att rötterna måste etablera sig i krukan.

Nu växer det för full och en av mina Yakie Blue x Pink tiger en korsningar som jag med flit låtit blomma så den ger frukt nu. Läcker färg på dessa frukter

Articulo publicado en Cultivo de Chile. Guarda el enlace permanente.

2 Respuestas a Ahora comenzó la temporada de invernadero!

  1. Börje Pettersson dice:

    Hola, första året med chili. Planterade Jalapeño och Habanero Hot Lemon. Sex frön av varje, alla tog sig! Jag gav just bort några av mina plantor. Jag har faktiskt nöjt mig med mindre krukor, 5L, bl.a. pga utrymmesbrist i lägenhet. Dom har ändå mått bra och på min varma balkong i söderläge denna heta sommar. Dom har växt ordentligt tycker jag och även att dom blommar och enstaka frukter syns också.
    Till min fråga, den som fick några plantor i dag undra om det går att plantera om i större krukor nu när dom redan blommar och visar tecken på fruktsättning. Hon hade tydligen stora krukor från tidigare tomatodling.
    Tacksam för svar som jag kan vidarebefordra.
    Hälsningar Börje

Contesta

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Campos requeridos están marcados *

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprender cómo se procesaron los datos de comentario.