Aggiornamento Test Vigoroot 10 litro contro media 10 pot di litro

Ho iniziato questa prova la 23 giugno. E 'ora circa 1.5 mesi e due impianti (Moruga Scorpionsn) hanno ricevuto lo stesso trattamento in termini di cibo e acqua.

Questo è di non ovviamente una prova scientifica, ma si vede la differenza. Moruga Scorpion som växer i vanlig kruka har växt sig tätare och kraftigare och har satt flera blommor.

Om det nu ska bli så mycket bättre resultat av att odla i Vigoroot kruka så stämmer det hittills inte i min lilla test.

De får växa vidare så får vi se vilken planta som ger mest frukt.

Continua…

 

 

Questa voce è stata pubblicata in Coltivazione del peperoncino rosso. Aggiungi ai segnalibri il permalink.

4 Risposte a Aggiornamento Test Vigoroot 10 litro contro media 10 pot di litro

 1. Niklas Ahlin dicono:

  Jag testar airpot och en annan tyg kruka med droppbevatning. Och då växer det bättre än i vanlig kruka. Så det beror kanske lite på hur man använder dom också.

  • Stig Häggkvist dicono:

   kul att du får bra resultat i dessa krukor. Jag har testat det mesta när det gäller att odla just chilipeppar och jag har mina uppfattningar om vad som är bäst. Märkligt att inte proffsodlare använder dessa tyg och airpot krukor om de nu är så mycket bättre 🙂

 2. Chris dicono:

  Kan en förklaring vara att det krävs mer vatten till vigorooten eftersom den läcker ut fuktighet genom filten? (Verkligen tydlig skillnad på dina bilder)
  Mina tomater blev enorma bara på 10-literskrukor med Vigoroot förra året. Jag kommer köra vidare på det.
  (För övrigt är det ett vetenskapligt test, det är precis det det är, även om man behöver mer material och mer monitorering av detaljer för att resultaten ska bli säkerställda. Men det är en vetenskaplig metod! Vi ska inte förringa oss själva och vår förmåga att testa verkligheten bara för att det har uppstått ett akademiskt skrå… 🙂
  mvh /chris

  • Stig Häggkvist dicono:

   Ciao! Jo jag vet att Vigoroot krukor behöver bra med vatten och de fick de av mig. De stod även på fat så de kunde suga upp vatten. Men jag fick ändå bättre resultat i vanlig kruka.

Lasciare una risposta

Il tuo indirizzo email non verrà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Imparare come viene elaborati i dati di commento.