Vattensamling på förtältstaket?

I dag var vi uppe och kollade till vår husvagn och då jag klev in i förtältet så såg jag att det var en stor vattensamling på ena sidan av taket, ja det var som om någon hällt ut ett helt badkar med vatten på taket. Det var bara att knuffa ner vattnet inifån och sedan ta reda på hur det kunnat bli så här.

Vi var tydligen inte ensamma om problemet då det hade kommit 50 mm. regn på en dag här uppe i Harge. Det ska taket klara då det ska rinna av även om det regnar mycket. Efter att kollat upp vad som kunnat orsaka vattensamlingen på taket så fann vi problemet, det var att en av takstängerna hade givit med sig.

This entry was posted in Husvagn. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.