Murgrill Verona från Landmann

Nu har vi fått upp murgrillen “Verona” från Landmann på vår tomt, vi måste ju även kunna njuta av BBQ hemma på gården.


Grillen var lätt att sätta upp, vissa delar muras vi fast. Denna grill är inte avsedd för öppen eld utan endast för kol och briketter. Vi skaffade även en Kolbox med askkopp den ger glödbädden syretillförsel underifrån vilket ger bättre glöd och askan hamnar i asklådan, den finns numera inte att köpa då den utgått ur sortimentet. Grillytan på denna grill är 67×40 cm så man får rum med ganska mycket godsaker på gallret. Nu ska den bara målas med vit silikatfärg för att kunna stå emot fukt och kyla.

Det Ska bli intressant att testa denna grill när allt är klart.

This entry was posted in Grillning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.