Webers Kokosbriketter!

Det är faktisk en stor skillnad på briketter och briketter. Jag har testa många olika sorter briketter men Webers Kokosbriketter är klart de bästa hittills. Kokosbriketterna är en hundraprocentig naturprodukt utan tillsatser, konstgjorda bindemedel eller andra kemikalier. De brinner/glöder i ca. fyra timmar och har ett värmevärde på 31 000 kJ/h. så det behövs inte alls många för att få bra och jämn värme. Jag köper dem i 10 kg säckar pris ca. 140:-

 

Ps. Webers klotgrillar är brikettgrillar och inte egentligen avsedda för grillkol, det är klar att det går att använda kol om man bara ska grilla korv men man får ett bättre resultat men briketter om man ska grilla kött m.m.!

This entry was posted in Grillning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.