Bengle Naga en het chili!

Bengle Naga (en släkting till Dorset Naga) även denna planta har jag köpt av Joy and Michael Michaud på Sea Spring Seeds i Dorset, England. Detta är en mycket het chili med ca 732,000-923,000 SHU (Scoville Heat Units).

Mina plantor är inte så stora än ca 45 cm höga men de blommar för fullt och har satt både stora och små frukter. Frukterna är först ljusgröna för att senare bli röda som mogna. Jag ska försöka övervintra denna planta för att få den att växa sig större nästa sommar.

En liten film om chili Bengle Naga av Sea Spring Plants.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.