Chili frö från Pepperseeds i Amsterdam!

I dag fick jag lite chili frö som jag beställt ifån www.pepperseeds.eu Bra service och snabb leverans hem direkt till brevlådan. Jag köpte: Trinidad Scorpion Butch Taylor, 7 Pod Brain Strain, Bhut Jolokia Yellow, Hot Paper Lantern och så fick jag en liten gåva, Purple Serrano. Bra priser den dyraste “7 Pod Brain Strain” kostade 40:- billigast “Hot Paper Lantern” kostade 18:- frakten till mig i sverige 20:-

De riktigt heta chilisorterna har en tendens att ta lång tid på sig att gro. För att skynda på groningstiden ska jag i höst/vinter använda mig av en värmematta med termostat (finns små mattor avsedda för terrarium) med hjälp av jämn och hög värma ca.30 grader så kan man få ner groningstiden ganska väsentligt.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.