Äntligen lite chilivänligt väder!


I dag kom värmen tillbaka till mina trakter och de gillar nog mina chiliplantor. Även fast jag har krukor på 10 och 15 liter så får jag vattna varje dag när det är varmt och soligt ute. Det börjar bli lite jobbigt att behöva flytta ut en massa stora plantor för att komma åt och vattna, men man vill ju att chilisarna ska må bra så det är bara att kämpa på!

Nästa alla mina 25 plantor har satt frukter med de flesta är fortfarande gröna. Habanero Lemon plantorna har i år växt sig enormt fina, stora och med massor av frukt. Man kan skymta lite gula, orange och röda färger emellan alla blad och grenar i chilihuset så håller bara det soliga och varma vädret i sig så kommer jag nog snart att kunna skörda lite frukter.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.