Dorset Naga & Bengle Naga vill ha värme och sol!

Mina heta chili vill ha sol och värme för att mogna så det väder som är nu är inget vidare. Bengle Naga har en styrka på ca. 732000–923000 SHU och Dorset Naga upp till ca. 1,032,000 SHU som mogen röd och ca. 600,000 som grön frukt så båda dessa chili är bland de starkaste som finns i värden.

Dessa plantor har jag köpt i England av Sea Spring Farm som plugplantor. I år så blir det nog inte mera än ca 10 frukter på varje planta men jag hoppas på att de ska bära mera frukt nästa år. Jag ska övervintra dessa plantor i källaren under belysning.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.