Mina chili ska bli djupröda som mogna!

Jag är otålig nu, jag vill skörda mina heta chilifrukter men de är bara orange till färgen än och de ska bli djupröda som helt mogna. Jag får nog vänta en vecka till! Jag fick ett tips av en chili kompis från Brasilien “sluta vattna när frukterna börjar mogna så blir chilifrukterna mycket hetare” jag har ingen aning om det fungerar och jag tror inte jag ska testa då risken för ohyra är stor om jag låter krukorna torka ut helt.

Ps. Mina plantor mår utmärkt i källaren och växer så det knakar. det är snart dax att klippa ner dem och ta sticklingar!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.