Nu har många av mina chili grott och blivit små plantor.

Då jag sår minst 5 st av varje chilisort som jag tänker odla så har jag nu alldeles för många plantor. jag kommer bara att välja ut de finaste exemplaren för att sedan odla dessa vidare säsongen 2013.

Är du intresserad av någon het chiliplanta så är det bara att du hör av dig, jag har ett hundra tal chiliplantor som ska bort, de jag inte blir av med kommer att hamna i komposten.

Det är ca 40 olika sorter allt från Vit Bhut Jolokia till Chupetinho, det är bara att fråga om det är någon speciell het capsicum chinense som du skulle vilja ha. Alla plantor är mycket fina och välmående. De större plantorna är planterade i roskrukor i en närings rik jord.

25:- för de små och 30:- till 80:- för de stora beroende på sort!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.