Hjälp mig att lösa detta mysterium!

Varför blir inte mina Habanero frukterna från en stickling som jag vill?

Jag har ju tagit sticklingar från mina Habanero Lemon, Fire och Bengle Naga. Nu har en av mina Habanero Lemon fått frukter men de visar sig att frukterna inte ser ut som de ska utan mera som en vanlig habanero i formen?

Då jag är noga med att märka dokumentera m.m så är jag helt säker på att jag inte blandat ihop mina sticklingar när jag märkt dessa med datum namn m.m. För övrigt så har de inte  formen av varken Bengle Naga eller Fire så detta kan man utesluta. Bladverk m.m. är som det ska på plantan men inte frukterna…

På bilden till höger ser man hur Habanero lemon frukterna ska se ut som gröna och det är en väsentlig skillnad

Vet du varför det blir så här? Lös detta mysterium åt mig för här går jag bet…

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.