Trinidad Scorpion sorterna växer mycket bra i år!

Mina Trinidad Scorpion Moruga fick i dag 10 liters krukor, de växer som bara den…Dessa plantor får en 20 – 25 liters kruka i sommar när det är dax att komma ut. De som växt snabbast av de sorter jag odlar i år är just de olika Trinidad Scorpion sorterna.

Nu har jag “bara” 130 plantor kvar och om 2 veckor så ska det bara finnas ca 40 st chiliplantor kvar i källaren. Jag hoppas att det finns några där ute som är villiga att adoptera några plantor för en billig peng. Det finns både små och normalstora plantor att välja av…

Är du intresserad och bor i närheten av Motala så är du välkommen att höra va dig…

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.