Förvaring av chilifröer i zip-påsar.

Oj vad fröer jag har samlat på mig, det funkar inte längre att ha dem i fotofickor i ringpärm frö påsarna vill bara ramla ut när man ska bläddra m.m. Efter att tänkt till lite om hur jag skulle förvara mina zip-påsar med chilifrö kom jag på att en sortimentsväska för skruvar, muttrar m.m. borde fungera bra.

Jag hittade en väska med 21 fack där varje fack rymmer 30 – 40 påsar + 2 sidofack så man kan totalt ha ca 840 påsar med fröer i en väska så den fick det bli, inte en utan 3 st. Väskan finns att köpa på Clas Ohlson för 79:-. Väska bör förvaras svalt och mörkt.

Här hittar du väska på Clas Ohlson

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.