Nu är stativet uppmonterat till tunnelväxthuset!

Äntligen lite varmt utomhus i dag så jag passade på och monterade upp stativet till tunnelväxthuset. Allt gick snabbt och smidigt. Bra passform så inget som krånglade.
Fick till och med 2 uppsättningar med skruvar och muttrar.

Jag kommer inte att sätta på överdraget till tunnelväxthuset för än det är dax att ställa ut några av mina chiliplantor. Jag ska ha några sorter här, några i mitt lilla chilihus som står bredvid och sedan ska jag ha resten av mina plantor i det riktiga växthuset hemma på tomten bara jag får upp det allt markarbete måste ju först göras och det har jag lejt bort till de som kan. Hoppas de börjar snart, hantverkare och tider…

Nästa steg i detta projek blir att bygga en bänk, jag ska ha en långbänk på ena långsidan i tunnelväxthuset så att jag kan ha plantor i två nivåer. Får försöka ta tag i det snart. Bygger bänken i tryckt virke.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu är stativet uppmonterat till tunnelväxthuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.