Nu är nästan alla chiliplantor ute i växthuset!

I dag fick plantorna flytta ut i det nybyggda växthuset och de ser ut att trivas. Alla har inte kommit på plats ännu då det finns en del plantor som ska skolas om först till större krukor men det fixar jag i morgon.

Mycket rofyllt att sitta i växthuset efter en dag med mycket slit. Då många av plantorna sitter i 10 – 25 liters krukor så fick jag ta hjälp av skottkärran för att få dem på plats. Växthuset känns mycket rymmligt även om det bara är på 12 kvadratmeter och det har nog med takfotshöjden på 1,7 meter och höjden till taknocken på hela 2,63 meter att göra att.

Fick trevligt besök i dag  av en  Pierre Löfquist (Chiliklubben) från Kumla i som var på genomresa. Alltid kul när chilivänner tittar förbi.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.