Nu är växthuset inflyttningsklart!

I dag så fixade jag till det sista i växthuset, byggde färdigt den långa bänken med två plan så att man kan ha plantor i två nivåer. Vatten är indraget och kranen är monterad. Två stolar och ett litet bord som kommer att få stå utanför växthuset soliga dagar! El ska dras in i nästa vecka och termostater ska monteras tillsammans med jordfelsbrytare och el uttag.

Har bara gott att säga om detta växthus “Avena” från hobbyväxthus.se Ett kraftigt stabilt växthus med en mycket bra moteringsanvisning. Det är inget man sätter upp på en dag men så brukar det vara med bra saker. I morgon så ska en del av mina chiliplantor få flytta in

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu är växthuset inflyttningsklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.