Växthusbygge Avena-120G.

Nu äntligen så har jag börjat att montera upp vårt växthus på tomten. Det är ett växthus på 12 kvadratmeter med en gedigen konstruktion och 10 m.m kanalplast i stället för glas. Detta är inget som ensam klarar av  att montera upp, man måste vara minst 2 st för att resa stommen, ett stort tack till Daniel som har hjälpt mig en hel arbetsdag med detta.

Nu har jag någon eller några dagar till att färdigställa bygget, alla plastskivor ska monteras och 4 vädringsluckor ska monteras och sättas på plats med automatiska öppnare. Vatten kran och den elektriska panelen ska upp m.m Om några dagar kan mina chiliplantor få komma ut och växa vidare i detta växthus…

Lite info om växthuset.

– 10mm slagtålig kanalplast
– Grönlackerad extra kraftig aluminiumstomme
– Delbar slagdörr, 100cm bred
– Fyra ventilationsluckor
– Integrerade takrännor

Här kan du läsa mera om just detta växthus

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

3 Responses to Växthusbygge Avena-120G.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.