Bengle Naga är en chili med bett i!

Nu har mina chili Bengle Naga börjat mogna. Skickade en av mina Bengle Naga till Pierre Carlsson för smak och styrke test för att se om de var lika heta som förra året. Bengle Naga är en grym chili den lämnar ingen som äter den oberörd!

Är du sugen på att odla denna chili så har jag fröer de finns under meny knappen “mina fröer”!

kolla in filmen!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bengle Naga är en chili med bett i!

  1. Miro says:

    Helgrymt att du klarade det såpass bra Pirre.

    Ser fram emot när moruga och andra skojigheter ska testas! 🙂

  2. Pierre Carlsson says:

    Som jag sa tyckte jag chilin var lite väl bitter för min smak, men det beror sannolikt på att jag åt hela med fröfästen och allt. Fruktköttet i sig smakade inte alls bittert, fruktigt med en touch av apelsin och röd paprika.
    Styrkan var ganska brutal, lämnar som sagt ingen oberörd 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.