En Finsk utomjording, Fatalii Jigsaw.

Nu när plantorna har fått vara ute i växthuset några veckor så har många plantor satt igång och börja växa till sig. Många blommar nu rikligt och en del har även satt frukter. En av de som fått frukt är Fatalii Jigsaw, en Finsk het chili. Vem vet det kanske är den kommande världsmästaren i hetta.

Chilin Fatalii Jigsaw ser ialla fall ryslig ut även om den är omogen, den lite knottriga huden får mig att tänka på en ailien varelse från en annan planet. Den är även relativt stor och det ska bli intressant att se den som fullvuxet mogen röd.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.