Naga Morich + Tabasco en intressant korsning!

Jag fick några fröer ifrån Junglerain i Australien på en korsning mellan Naga Morich och Tabasco. Plantan har växt otroligt bra och i dag fick den komma i en lite större “Lyx kruka” jag ville ha upp några plantor på höjden och nu när Jysk har rea på sina konstrottings krukor så passade jag på att köpa några.

Plantas bladverk är otroligt vackert, gansk stora lite krusiga blad. Plantan har även börjat att producera lite frukter, ska bli intressat att både se den mogna frukten och naturligtvis känna hur den smakar.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

4 Responses to Naga Morich + Tabasco en intressant korsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.