Så här enkelt tar du sticklingar från dina chiliplantor.

chili_sticklingNu när jag har växthus så är klimatet helt perfekt för att föröka sina chili genom att ta sticklingar. Här är en lite film om hur jag gör med gott resultat. De sticklingar jag tar nu kommer jag att övervintra till nästa säsong. Det går bra att även driva upp dessa inomhus i ett ljust fönster eller på annan ljus varm plats.

 

 

De Root Riot kuber jag använder samt Clonex Mist för snabbare rotbildning hittar du hos wexthuset.com Clonex Mist är inget måste men jag tycker att rotbildningen går snabbare.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.