Chili Bombay Morich börjar mogna!

Denna chili är från Bombay i Indien och är en mycket het chili runt 1000.000 SHU. Den är lätt odlad men vill ha stor kruka för att ge mycket frukt. Jag har mina plantor i små krukor, 4 liter ännu men de ska snart skola om dem till 10 liters krukor. Frukterna blir röda som mogna.

Frukterna har en söt men mycket het smak, sötman kommer först sedan slår hettan till med dunder och brak. Frukterna har ett ganska tjockt frukt kött men de går bra att torka dem om man delar på dem. Man kan även frysa in dem i mindre bitar för att sedan använda dem i matlagning m.m

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.