HabaNaga en svårflörtad chili!

Jag köpte några HabaNaga förer från Hot As Hell Seeds i Modesto, California, U.S.A. en chili farm som drivs av Phil Lanza Sr. HabaNaga är en korsning mellan en Naga chili och Habanero Red Savina. Jag sådde några frö den 23 april, 2013, bara ett frö ville gro och den lilla plantan ville aldrig växa när den väl kom upp utan den förblev en dvärg planta.

Jag tänkte faktiskt slänga plantan men envis som man är så fick den stå kvar i sin lilla plant kruka och leva vidare. Och tro det eller nu har den börjat ta fart och växa. Jag planterade om den i dag i en 1,5 liters roskruka och ställde in den i växthuset bland mina andra chiliplantor. I bland lönar det sig att vara envis.

Får den frukter så ska jag ta fröer och så dem för att se om de plantona kommer att vara lika envisa som denna lilla HabaNaga varit.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to HabaNaga en svårflörtad chili!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.